Leo Tolstoi

Lisätty sivulle: 2007-08-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Leo Tolstoi
2011 Leosta tuli enkelikissa

***

8/2007 Leo sai kodin Turusta

***

Leikattu uros, noin 3-5v.

8.8.2007 Leo odottaa omaa kotia Turussa. Leo-poika on sopeutunut hoitokotiinsa hyvin. Pissa- ja kakka-asiat ovat joka kerta tulleet oikeaan paikkaan. Vessana Leo käyttää pellettivessaa, jonka materiaalin poika on hyvin kelpuuttanut asiointiin.

Leo on todella ihmisystävällinen ja tykkää jutella ihmisille. Koirat vähän pelottavat, jos tekevät äkkinäisiä liikkeitä, mutta varmaan edellisessä elämässä pojalla on koirakokemusta, koska on melko rento niiden seurassa. Leo tykkää lötkötellä ihmisen vieressä ja antaa käsitellä todella hyvin itseään. Ei raavi eikä rieku ja antaa harjata turkkia nätisti. Jonkin verran Leosta on lähtenyt irtokarvaa ja harjaaminen on Leon mielestä tosi kivaa.

Leossa on varmaankin ripaus rotukissaa, pojalla on sen verran isot kollinposket ja normaalista poikkeava massiivinen pään rakenne. Leo on myös komean kokoinen, tällä hetkellä hoikassa kunnossa. Leo on tutustunut yhteen tyttökissaan, joka ei oikein Leosta välittänyt, Leo olisi kyllä mielellään tehnyt lähempääkin tuttavuutta.

Kuvissa Leolla on silmät kiinni, sen verran hän nauttii ihmisen seurassa. Yksinkin hän osaa olla ja jää nätisti odottamaan ihmisen paluuta. Leo kärsii matkapahoinvoinnista ja totuttamista matkusteluun harjoitellaan parhaillaan.

Leolla on myös harrastus. Leo tykkää ulkoilla pannassa ja fleksissä. Ulos myös useimmiten tehdään tarpeita, jos sopiva paikka löytyy. Ulkona on välillä hieman pelottavaa, mutta mielenkiintoista. Ulkokissaksi Leoa ei anneta, se on elämänsa aikana saanut olla riittävästi ilman kotia ja lämpöä. Leoa tulee siis talutella tai rakentaa pojalle oma ulkoilutarha, mikä olisi Leon mielestä tosi kivaa.

Leo on menossa kastraatioon ja eläinlääkärin tarkastettavaksi 17.8. Poikaan voi tulla tutustumaan hoitokotiin, kunhan ensin sopii ajan varaajan kanssa.

5.8.2007 Leo Tolstoi on Porin löytökissakotiin toukokuussa päätynyt komea cremenvärinen kolli. Tolstoi oli liikuskellut vuoden verran erään ihmisen pihapiirissä ja eräs ihminen oli kissaa ruokkinut, mutta naapurustossa aiheuttaman närän vuoksi toimitettu löytöeläinkotiin, kun oikeaa omistajaa ei ollut.

Ystävällinen ja sosiaalinen kissa ei ihme kyllä ole kotia löytänyt, joten Tolstoi päätyi yhdistykselle kotihoitoon Turkuun. Yhdessä maalaistalossa Tolstoi oli käynyt näytillä, mutta tarpeet oli tullut tehtyä hiekkalooran viereen, joten Tolstoi oli kyyditetty parin päivän päästä takaisin löytöeläinkotiin.

Tolstoi luovutetaan loishäädettynä, rokotettuna ja kastroituna.