Larry (nyk. Lari)

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Larry (nyk. Lari)
24.6.2013 Larista tuli enkeli.

Lari on lähtenyt enkeliksi. Larilta oli leikattu toinen lonkka jo muutama vuosi sitten ja nyt toinenkin lonkka petti ja eläinlääkäri suositteli koiralle eutanasiaa. Lari lähti koiraenkeliksi 24.6.2013

***

01/2006 Larry (nyk. Lari) sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

06/2006 “Sain viimeinkin kuvia Larista, niin voin lähettää niitä. Onhan poika kasvanut ja on ulkonäöltään sileäkarvaisen noutajan näköinen. Painoa on tullut 16 kg. Oppinut päivärytmiin ja minun työrytmiini aivan ihanteellisesti, tosi lauantai ja sunnuntaiaamuisin voisi Lari unohtaa aikaiset aamuherärykset. Larin ruokaherkkua on paistettu kana ja riisi ja tietysti jäävuorisalaatti. Papanoita saa myös jokapäivä. Viikottain Lari lenkkeilee noin 100km. Jo viikonlopun aikana tulee 40km. Minä lenkkeilen 30km. vähemmän, Lari nimittäin on saanut lenkkikaverin eräästä naapurista joka tykkää kävellä 5 km. arkipäivisin . Lari on omalla rohkeudellaan ja välittömyydellä sekä kiltteydellään valloittanut koko linnanmäen asukkaat, jokainen käy taputtelemassa ja kysymässä vointia sekä seuraamassa kuinka Lari kasvaa ja kehittyy. Ritva”

***

Yhdeksän pentua, joista neljä tyttöä ja viisi poikaa. Pesue löytyi yhdessä emonsa kanssa Tallinnasta parvekkeelta, pakkasella, jonne naapurit heittelivät niille ruokaa. Alkoholisoituneen miehen koiran vahinkopennut, jotka mies aikoi heittää kaupan taakse roskikseen! Tallinnan kodittomia kissoja auttava Huljatud kasside rehabilitatsioni keskus –nimisen eläinsuojeluyhdistyksen aktiivijäsen huomasi pennut ja otti ne kotihoitoon luokseen. Myös emoa (kuva) yritettiin auttaa, se leikkautettiin ja steriloitiin yhdistyksen piikkiin jo, mutta sen omistaja onnistui saada koira takaisin ja antaa se eteenpäin, ilmeisesti ei ole sentään lopetettu. Kissayhdistys yrittää koko ajan saada koiran huostaansa. Pentujen isästä ei ole tietoa. Pennut ovat voineet loistavasti uudessa hoitopaikassa Tallinnassa, saaneet painoa ja ovat todella hurmaavia. Tulevat Suomeen kotihoitoon/koteihin 7.1.2006 pääkaupunkiseudulle ja Keski-Suomeen rokotettuina, mikrosirutettuina, ulkoloishäädöt ja matokuurit saaneina (tiedot EU-passeissa, jotka pentujen mukana).