Laku

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Laku
26.3.2014 Lakusta tuli kissaenkeli.

Ikäväkseni joudun ilmoittamaan, että Laku siirtyi 26.3.2014 sateenkaarisillan tuolle puolen. Laku eli monta vuotta terveenä, rakastettuna ja onnellisena lämpimissä ihmissyleissä köllien, kissa- ja koirakaverinsa kanssa peuhaten sekä katkarapujen perään naukuen. Kahdeksan vuoden iässä kunto kuitenkin huononi äkisti ja “Löllin” haimasta löydettiin nopeasti levinnyt kasvain jota ei ollut mahdollista leikata. Laku nukahti kehräten viimeisille päiväunilleen lempipaikassaan – omistajan sylissä. Kaipaamaan ja nurkista etsimään jäivät ihmis- ja eläinkaverit.

***

12.10.2006 Laku sai oman kodin.

***

UROS, noin 7 kk

Laku on syyskuussa 2006 noin 7,5 kk ikäinen kollipoika. Laku tuotiin eläinlääkärille lopettavaksi koska omistajat muuttivat ulkomaille ja eivät halunneet tuhlata rahaa kissapennun vientiin. Pikkuinen oli niin suloinen ja ystävällinen että kävi saaliksi ja lääkärit jättivät sen eläinhoitoon elämään. Siellä Laku oli kuukauden ja sai kaikki rokotukset ja pääsi nyt lopuksi hoitokotiin- se on ikionnellinen, haluaa vaan olla sylissä ja odottelee oma rakastava kotia.

Laku tuli kotihoitoon Helsinkiin 8.9.2006 Timjami kissan kanssa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 12.9.2006 Laku on alkuun hieman varovainen mutta se on todella kiltti peuhukaveri pienemmälle Timjamille, jota se hoitelee nuolemalla. Isomman kollin tieltä se väistyy viisaasti tai antaa samalla mitalla takaisin, jos väistäminen ei ole mahdollista. Joskus se vain ikään kuin kokeeksi asettautuu isomman läheisyyteen tämän lepäillessä. Sylissä Laku viihtyy varsinkin ruokailun jälkeen, jolloin se intoutuu puskemaan ja kehräämään. Mutta saattaa se muulloinkin kiivetä syliin, koskapa pitää silittelystä ja rapsuttelusta. Musta turkki, valkoiset viikset, siro ruumiinrakenne ja sutjakka olemus tekevät tästä kollista tyylikkään. Sitä ei voi silittämättä ohittaa.