Laima

Laimasta tuli koiraenkeli 5.8.2020.

***

Lisätty sivulle: 2011-01-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Laima
29.8.2011 Laima sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

26.10.2011 Laimasta uusia syksy kuvia. Mukana myös Laiman paras kaveri Viipurin
koira Belka. Koirat tykkäävät kovasti peuhata keskenään; ovatkin samaa ikäluokkaa. Laimalle ostin heijastin valjaat sekä hihnan nyt kun pimeäaika alkaa.
Syysterveisin,
Sari

23.10.2011 Tänään oltu yli 2 tuntia sienestämässä (suppilovahveroita). Laima tykkää olla metsässä. Laimalla uusi koirakaveri Belka (tullut viipurin kodittomien koirien kautta). Tyttäreni on sieltä hankkinut koiran. Vaikka Belka on myös tyttö, niin tulevat hyvin toimeen. Laiman kanssa käyty välillä aamupäivisin koirapuistossa, jolloin siellä ei ole muita koiria. Ehkä tulevaisuudessa kun paremmin tutustuu koirakavereihin voi temmeltää koirapuistossa. niin ja viime vkl olimme Luukissa ,poh.Espoossa 10km lenkillä. aikaa kului n. 2h, eli ihan reipasta tahtia mentiin.

Terveisin Sari ja Laima

20.9.2011 Kuvia Laimasta kotona.Laima on kotiutunut oikeen hyvin, nyt meillä on ollut kolme viikkoa. Aluksi kovin arka ja pelokas. Sen takia Laimalle hankittiin D.A.P-panta. Jo muutaman tunnin kuluttua Laima oli “vapautuneempi”. Otti luun ja pomppasi sänkyyn sitä järsimään. :)

Laiman kanssa tehdään päivittäin pitkiä metsälenkkejä ja painoa on myös tullut lisää. Laima tulee toimeen hyvin myös Rusetti ja Nuppu- kissojen kanssa.

***

7.1.2011. Laima odottaa kotia Raplassa.

Leenu ja Laima ovat siskokset, jotka on tuotu Raplaan alunperin Haapsalusta. Tytöt ovat hyvin kiintyneitä hoitajaan ja tarhaoloissa ne ovat tulleet toimeen toisten koirien sekä lapsien kanssa. Laima on keskikokoinen saksanpaimenkoirasekoitus.

Laima luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Laima noudetaan Tallinnasta. Laima tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Laimasta on 250 euroa.