Kullervo (nyk. Henri)

Lisätty sivulle: 2016-12-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kullervo (nyk. Henri)
Henri lähti sateenkaarisillalle 3.7.2022.
***
15.12.2016 Kullervo sai kodin Järvenpäästä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.12.2016 Kullervo, joka on uudelleen nimetty Henriksi eli kotioloissa Henkaksi on kotiutunut mainiosti. Ensimmäisen vuorokauden tosin vietti melko tiukasti sohvan alla mutta alkoi sitten tutkia paikkoja ja ankarasti merkata omaa reviiriään. Alkuahdistusta helpottamassa on edelleen käytössä Feliway-haihdutin.

Ruokakaan ei ensin maistunut mutta kun alkuun päästiin, tyhjenevät kupit varsin kiitettävästi. Pateet ja hyytelöt eivät kelpaa, mutta eläinkaupan kanafileet katoavat ns. parempiin suihin sukkelaan. Lisäksi on ruokalistalle hyväksytty “Meowing heads” merkkiset raksut, nuo kanajutut kun ovat vain täydennysravintoa. Mikään ihmisten ruoka ei kiinnosta, kanat ja kalat eivät kelpaa. Joulun kunniaksi tarjottu lusikallinen laktoositonta kermavaahtoa kyllä maistui.

Henkka löysi heti hiekkalaatikkonsa ja hyväksyi uudentyyppisen hiekan. Vain yhden kerran on pissat lirautettu laatikon viereen, lienee syynä laatikkoon juuri ennen pissahätää väännetyt aimo kakat.

Henkka on reipas kissa, joka tietää mitä tahtoo. Syliin ei oteta eikä tassuihin saa koskea. Henkka kellahtaa kuitenkin mielellään sohvalle viereen ja nukkuu yöt mamman jalkopäässä. Ainoa asia, josta mamma ja Henkka ovat täysin eri mieltä, on kissan paikka joulupöydässä. Henkan mielestä kissa kuuluu keskelle pöytää, mamman mielestä ehdottomasti ei.

Henkka on harras kehrääjä ja juttelee paljon. Leikkiminen ei oikein huvita, vaikka monet “kaikkien kissojen rakastamat” lelut on hänelle esitelty. Ainoa oikeasti kiinnostava on joululahjaksi saatu laserhiiri ja hieman kiinnostusta herättää myös teleskooppivapa sulka-höyhentupsuineen. Sen sijaan “enon” lahjoittama rapiseva kangastunneli ei voisi vähempää innostaa.

Kaikki on siis mahdollisimman hyvässä mallissa Järvenpäässä ja Henkka perheineen toivottaa teille oikein onnellista uutta vuotta!

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Vantaalla.

4.12.2016 Kullervo saapui pääkaupunkiseudulle kotia etsimään Kiikoisten löytöeläinpalvelusta. Kullervo on komea mustavalkoinen pitkäkarvainen kolli ja kova poika syömään! Ehkä laiskanpulskeaksikin voisi kuvailla. Muistuttaa aika paljon erästä tunnettua lasagnea rakastavaa sarjakuvakissaa. Kullervo on rauhallinen kissa, eikä paljoa riehumiset huvita, joskin herkkupaloilla täytetyilla aktivointileluilla Kullervo jaksaa touhuta! Kullervo kehrää ja kiehnää jaloissa ja välillä ottaa nokoset sohvalla kotihoitajan kyljessä. Komeaa turkkia on harjailtu ahkerasti, siitä myös kovin nauttii. Kullervo kyllä myös ilmoittaa, kun saa harjauksesta tarpeekseen tai jokin muu ei miellytä, ja saattaa käyttää kynsiä.

Kullervo on rohkea kissa, eikä ole arkaillut uusia paikkoja tai ihmisiä. Miehiä kohtaan Kullervo on varautuneempi. Tietoa siitä, mitä mieltä herra on muista kissoista tai eläimistä ei ole, koska se on saanut kotihoidossa olla talon ainoa karvainen kaveri.Oikein ihana komistus ja leppoisa loikoilukaveri tämä Kullervo! Kullervo etsii kotia ainoana kissana. Pienten lasten perheeseen Kullervo ei sovi. Uuden kodin on hyvä kiinnittää huomiota Kullervon syömiseen, ettei painoa kerry liikaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.