Kudi

Lisätty sivulle: 2015-01-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kudi
2.5.2016 Kudista tuli koiraenkeli terveysvaivojen takia.

***

Leikattu uros, noin 9-10 v.

07.11.2015 Kudin tuttu haukku toivottaa tervetulleeksi tarhalle ja riemulla ei ole rajoja kun vanha herra tunnistaa tulijan. Iloisesti häntä heiluen nojautuu aitaa vasten ja odottaa rapsutuksia. Lenkille lähdetään nätisti, kävely sujuu Kudilta erittäin hienosti, ei sinkoile minnekään eikä turhia hötkyile. Kuvaukset ei kyllä oikein miellytä, kun olisi niin paljon muutakin tekemistä, mutta pienten herkkujen kanssa herra saadaan yhteistyöhön.Kudi on todella ystävällinen ja on suorastaan surullista että herra edelleen odottaa sitä omaa kotiaan. Kissatarhan ohi käveltiin, eikä kissojen läsnäolo tuottanut mitään ongelmaa herralle. Lisätty Kudille pari syksyistä kuvaa.

17.8.2015 Kävimme Valgan tarhalla 5.8. ja samalla tietysti Kudia moikkaamassa! Kudi ilmoittaa tarhalle saapuvista ihmisistä haukulla ja ottaa vieraat iloisena vastaan. Rapsutukset kelpaavat sille ja se lähtee mielellään lenkille mukaan! Erityisesti pienestä hölkkäpätkästä Kudi tuntui tykkäävän ja juoksi nätisti vierellä. Huomaa, että sen kanssa ollaan käyty reippailla lenkeillä! Lenkin lopuksi Kudi sai paljon rapsutuksia ja vielä luun herkuksi. Luu tosin piti säästää pahan päivän varalle, sille kaivettiin oma kuoppa ja Kudi peitti sen taitavasti kuonollaan. Kudi on aina yhtä iloinen ja sitä on hauska käydä tarhalla moikkaamassa, mutta olisihan se ihana jo vihdoin saada poju omaan kotiin hemmoteltavaksi! Lisätty pari kuvaa reissulta.

31.07.2015 Kudi herra odottelee edelleen sitä omaa kotia jossa pääsisi viettämään kunnon eläkepäiviä. Pitkä tarha-aikakaan ei ole lannistanut tätä herraa, vaan aina ystävällisesti ottaa tulijat vastaan. Kudin luona vierailee viikonloppuisin vakiolenkittäjä jonka kanssa käy juoksulenkeillä joten tällä herralla ei ikä paina jaloissa.

27.01.2015 Kudi on jo vanhempi herrasmies joka on odottanut tarhalla uutta kotia jo kohta vuoden. Herran haukku vastaanottaa tulijat tarhalle, sillä täytyyhän jokaisen hyvän vahtikoiran ilmoittaa vieraista. Kudi on haukusta huolimatta ystävällinen, tykkää rapsutuksista ja rakastaa huomiota. Osaa kävellä hihnassa poukkoilematta, lenkille lähdettäessä on alkuintoa mutta hetken käveltyään rauhoittuu tasaisempaan menoon. Kudi osaa myös joitakin peruskäskyjä, viisaana koirana voisi oppia vielä monia uusia käskyjä ja kujeita. Kudille etsitään kotia jossa herra voisi viettää rauhallisia eläkepäiviä ja harrastaa pitkiä kävelylenkkejä. Kudia ei luovuteta lapsiperheeseen, sillä meillä ei ole tietoa lapsiin suhtautumisesta. Mielummin ainoaksi koiraksi joko rivi-tai omakotitaloon.

KULUKORVAUS leikatusta uroskoirasta on 250 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.