Krista

Lisätty sivulle: 2011-05-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Krista
3.1.2013 Krista nukutettiin iki-uneen 3.1.2013 kasvainten vuoksi.

Kuin tähden lento olit elämässämme. Urhea rohkea Krista.

***

27.5.2011 Krista sai kodin Haminasta Rekku Rescue ry:n kautta kodin saaneen Muhkun kaverina.

**

Kuulumisia kodista:

14.8.2011 Kiitos rekut, saimme aivan uskomattoman koiran. Krista kulkee hississä ja rapuissa eikä hauku mitään ääniä. Aluksi tyttö ei välittänyt lenkkeilystä, mutta pikkuhiljaa pidensimme lenkkejä ja nyt Krista nauttii lenkkeilystä. Krista ei aluksi välittänyt rapsutuksista taikka silityksistä mutta nyt pitää niistä.

Krista on kotiutunut hyvin ja on Muhkun kanssa hyviä kavereita. Kristalla todella hyvä peruskoulutus, joten meidän ei ole tarvinut kouluttaa sitä, käytämme vielä virolaisia käskyjä. Krista kulkee vapaana lenkeillä ja nauttii siitä. Siellä ne menee Muhkun kanssa kuin majakka ja perävaunu metsässä. Liitteenä muutama uusi kuva kaveruksista.

***

Steriloitu narttukoira, noin 7v.

8.5.2011 Krista on noin 7-vuotias puhdasrotuinen saksanpaimenkoira narttu Raplan tarhalla. Krista on tuotu eräästä kennelistä tarhalle. Krista on rauhallinen ja tulee toimeen lasten kanssa. Kristaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi ja tulevalla kodilla pitää olla kokemusta palveluskoiraroduista.

Krista luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Krista noudetaan Tallinnasta. Krista tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Kristasta on 250 euroa.