Kosmo

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kosmo
18.5.2010 Kosmo kissamme siirtyi paremmille metsästysmaille

***

3/2006 Kosmo muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Hei! Ajattelin laittaa sinulle muutaman kuvan Kosmosta sekä kertoa uusia kuulumisia! Kosmo on sopeutunut tosi hyvin, hän kun on tosi reipas paitsi kun vieraita tulee. Silloin Kosmo meni piiloon sängyn alle vaikka en olisi ikinä uskonut niin ison kollin menevät 10 sentin raosta! Siellä se sitten oli ja toinen arkajalkatyttömme toisessa päässä. Ehkä ne tekivät siellä lähempää tuttavuutta kun eivät ole mitään parhaimpia kavereita tavallisesti.

Kun on ruoka-aika niin kaikki kisut ovat kavereita ja jopa puskevat toisiaan ja samoin tilanne on leppoisa jos Kosmo nukkuu. Mutta kun Kosmo haluaisi leikkiä niin voi niitä tyttöraukkoja! Kosmo ei ollenkaan käsitä, että kaikki eivät ehkä halua aina leikkiä ja että hän laukkaa paljon nopeammin ja ketterämmin. Ja tytöt saavat olla kokoajan varuillaan mistä se vaanii, koska kun Kosmo hyppää selkään ja puree niin voi sitä meteliä.

Meillä on nyt toinen tyttö yleensä aina piilossa (valitettavasti vain Kosmo ei ymmärrä että toisillä täytyy olla turvapaikat minne ei saa mennä häiritsemään, kuten huitoa ja vaania sängyn alusta) ja toinen on koko ajan varuillaan. Eilen toinen tyttö meni surkeana pakoon parvekkeelle, kun hän oli syömässä ja Kosmo hyppäsi niskaan kiinni puremaan (leikillään kyllä) ja oli sitten niin surullinen ja loukkaantunut eikä suostunut viiteen minuuttiin tulemaan takaisin sisälle.

Yöllä ovat kissat olleet eri huoneissa, jotta tytöt saavat olla rauhassa olohuoneessa ja nekin nauttia elämästä, mutta eilen yöllä oli ekaa kertaa koko huoneisto avoinna. No voi sanoa, että vähän väliä joutui heräämään kun kissa murisee, naukuu, huutaa tai kuuluu juoksevan pakoon. Lopulta hain Kosmon makkariin nukkumaan ja voi että tytöt tulivat heti sen jälkeen esiin mielissään. Mutta toivotaan, että pian Kosmokin oppisi talon tavoille sillä tyttöjä on niin surullista katsella. Ja kun nuo tytöt ovat tosiaan niin arkoja, ettei syliin saa ottaa vaan silityskin on tehtävä kauempaa, niin on vaikea sanoa tuleeko niille esim haavoja jos Kosmo oikein innostuu puremaan lujaa.

Muuten Kosmolla on tosiaan tapana innoissaan purra ja kynsiä eli täytyy olla tarkkana milloin kannattaa silittäminen lopettaa, tosin kyllä sen usein huomaa. Se on siis railakas pojan koltiainen! =) Terveisin, Inari

***

Leikattu uors, noin 9kk

Kosmo on löytynyt Tallinnassa kadulta. Tällä hetkellä tämä kiltti kisu on ollut kotihoidossa Tallinnassa joten se on tottunut myös ihmisiin ja tällä hetkellä se on kotihoidossa Suomessa. Kosmo on komea pikku-kissaherra!

27.2.2006 Cosmo On noin 9-kuukautinen leikattu kissa. Isokokoinen ja äärettömän sosiaalinen. Kehrää paljon ja hakeutuu syliin. Ihana kissa.