Körrimummo

Lisätty sivulle: 2012-01-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Körrimummo
7/2013 Pessi/Körrimummo lopetettiin vanhuuden vaivojen takia, kunnioitettavassa 17-vuoden iässä.

***

5.3.2012. Körri matkasi omaan kotiinsa Ouluun.

***

Kuulumisia kodista:

11.5.2012. Lisätty ihanaiselle mummukalle kuvia kodista.

12.3.2012. Tässä vähän Körrin kuulumisia!

Viikko sitten hain Körrin Helsingin rautatieasemalta, ja matkasimme suoraan Ouluun yöjunalla. Junaan saapuessa iloinen yllätys oli se, että me saatiin kokonaan oma vaunu, sillä muita matkustajia ei ollut! Asetuttiin siis kodiksi, ja vähän aikaa Körri ehkä luulikin, että tämä on nyt sen uusi koti. Yritettiin nukkua, mutta kumpikaan ei siinä oikein onnistunut. Matkalla tutustuin (ja ihastuin) Körriin sitten enemmän, ja huomasin, että hän on rauhallinen, hiljainen (ei ole haukkunut kertaakaan), lähes hampaaton :D pikkuriikkinen koirulainen, joka ei pelkää ketään ja rakastaa rapsutuksia.

Nyt Körri on kotiutunut jo erittäin hyvin, ja olen huomannut, että Körri jaksaa kävellä pitkiäkin lenkkejä, ja ollaankin käyty jo ties missä hänen kanssaan. Laskemassa mäkeä, kylässä kavereilla ja jopa ulkoteatteriesityksessä :) Körrin ruokinta on melkoista, ja se tapahtuu niin, että ensin minä näyttelen syöväni sen ruokaa, ja vasta sitten hän voi syödä! Luultavasti Körri on syönyt kotiruokaa siis ennen, ja se näkyykin maistuvan, mutta kun joskus teemme sellaista tulista tms. ruokaa, jota ei voi koiralle antaa, niin koiranmakkara ja purkkiruoka on kelvannut myös. Jos siis ensin “minä syön.” :D

Körri on iästä huolimattaan virkeä, ja aina meidät nähdessään jo heiluttaa häntää ja tulee ovelle vastaan. Jalmari-kissasta ei kyllä välitä, ja alussa murisikin sille. Nyt antaa jo Jallun tulla haistelemaan, ja pikkuhiljaa ehkä siitä tutustuvat. Kavereiksi niitä ei voi ehkä vielä kutsua. Olen huomannut myös, että Körri tykkää autoilla, ja muutenkin olla mukana menossa ihmisten kanssa. Eli aina kun olen menossa jonnekin, ensimmäinen ajatukseni on, voinko ottaa Körrin mukaan, koska hän selvästi viihtyy retkillä ja reissuilla :)

28.1.2012. Körrille on virheellisesti merkitty sukupuoli ja se onkin tyttökoira :) Körri joutuu nyt kestämään epänaisellista nimeä.

***

8.1.2012. Körrimummo etsii kotia Raplassa.

Körrimummo on joutunut hoitopaikkaan, koska vanha omistaja kuoli. Körri on 15-vuotta ja ensimmäiseksi voisikin ihmetellä kannattaako näin vanhalle koiralle enää edes etsiä uutta kotia. Körri on kuitenkin todella reipas ja vanhuus näkyy turkin harmaantumisena. Muuten Körri on erittäin pirtsakka se hyppää mieluusti ja ketterästi sohvalle, varsinkin kun ihmiset ovat kahvittelemassa, mutta ei kerjää. Veikkaisinkin, että Körri saattaa saavuttaa huiman 20-vuoden iän, koska on edelleen iästä huolimatta reipas koira. Körri tuli myös toimeen välillä hieman liian uteliaan saksanpaimenkoirapojan kanssa, joka oli myös nauttimassa kahvihetkestä. Kulukorvaus Körrista on 100 €, joka sisältää maahantuontiin vaadittavat toimenpiteet.