Kora

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kora
2011 Korasta tuli enkeli.

Hei, surulla on ilmoitettava, että Kora (tuli meille kesäkuussa 2006) on koiraenkeleiden joukossa.

Koran selkään tuli maaliskuussa 2011 niin paha välilevyn pullistuma, etteivät lääkkeet ja lepo kauaa auttaneet. Leikkaus olisi ollut lopputulokseltaan epävarma. Niinpä kahden parin viikon tuskaisen olon jälkeen katsoin parhaimmaksi päästää Koran koirien taivaaseen, ja se nukahti eläinlääkarissä syliini sydämen lyödessä viimeisen kerran.

Kovasti, kovasti kaipaan omaa kultaani. Lepää rauhallisesti, Kora. Kanssani Koran poissaoloa potevat koiraveikat Onni (ent. Otti) ja Reino sekä löytökissat Ulpu, Elmo ja Kukka.

***

06/2006 Kora sai kodin Tampereelta ainoana koirana. Myöhemmin laumaan liittyi Onni(ent. Otti).

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Hyvin on mennyt; molemmat koirat tykkäävät peuhata metsässä ja kuopia myyränkoloja nenä mudassa. Peurat ovat erityisen (eli liiankin) kiinnostavia otuksia, ja pari kertaa ovat molemmat olleet karkuteillä valkohäntien perässä. Parin tunnin päästä tulivat katuvina kotipihaan… Tottelevaisuutta ollaan harjoiteltu ja nakinpalasilla oppivat kumpikin vaikka puuhun kiipeämään :) Kissojen kanssa sujuu hyvin, Kora kirputtaa aina kun on mahdollisuus ja Onni vahtii, josko ruuasta jäisi jotain tähteeksi.

Liitän mukaan kuvia, ja kaikki karvaiset lähettävät terveisiä! t. Krisse

14.9.2006 Heip Tampereelta! Ajattelin kertoa Kora -koiran kuulumisia täältä Mansesta. Hyvin on mennyt, Korasta on tullut minulle oikea perhe! Pari viikkoa sitten Kora steriloitiin eli koiravauvoja ei ole tiedossa. Kesä oli kiva ja täynnä ihmeellisiä asioita, kuten järven aallot (pelottavia), hyönteiset ja linnut (ei saa kiinni, höh), mutta Kora tykkää: – kepit (helppo tappaa) – rantavesi (kiva loikkia ja kastella kaikki muutkin) – jäätelö (Erityisen Kiva Asia) – rapsuttelu (kuinka paljon vaan ja milloin vaan) – autokyyti (varsinkin jos saa pitää pään ulkona) – koirapuistot (koiralittaa, jipii) – terassit (usein saa oman juoma-astian)

Sopeutuminen on sujunut kaupunkiin hyvin, liikenteen seassa liikkuminen on rauhallista. Kora ei hauku ja on melko siisti.. Bambuverhot tosin lyhenevät ja kenkien korot katoavat poissaollessani… Eilen käytiin ekaa kertaa tottelevaisuuskoulutuksessa. En tiedä opittiinko mitään, mutta nakinpalat hupenivat sekunnissa… Kaiken kaikkiaan meille kuuluu hyvää, toivottavasti muillekin uuden kodin saaneille! Hyvää syksyä ja lenkkikelejä, Toivoo Kristiina Sahlstén ja Kora -koira

***

Steriloitu narttukoira, noin 1-2v.

Kora on noin 1-2 v. narttu, kenet jätettiin Tehon aitaukseen sidottuna aamu-varhain. Pahoinpidelty kun pelkää aluksi, mutta kun tutustuu on kiltti, pelkää kättä, remmiä ja kovaa ääntä. Kävelyllä pelkäsi isompaa urosta, mutta halusi leikkiä ja juosta innolla. Jäi häkkiin itkemän perään. Kaunis pienikokoinen “saku”. Halusi ja tuliki syliin ja heitti mun eteen maahan, että hänet silitetaisin ja hellitaisin. Valmis lähtemään kotiin