Kollimolli (nyk. Unski)

Unski jouduttiin päästämään Sateenkaarisillalle 6.10.2021.

***

Lisätty sivulle: 2008-10-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kollimolli  (nyk. Unski)
14.11.2008 KOLLIMOLLI SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2.6.2009 Unski kastroitiin 25.5.2009. Kukaan aikaisemmista kolleistani ei ole operaatiosta niin nopeasti toipunut kuin Unski. Vein sen klo 9 lääkäriin, olimme takaisin kotona klo 10. Petasin sille pedin lattialle, koska kokemuksesta tiesin, että kissan pitäisi nukkua muutama tunti leikkauksen jälkeen. Unski on kuitenkin joka tapauksessa poikkeuksellinen kissa: se heräsi klo 11, suuntasi heti ruokakupille ja hiekkalaatikolle, viideltä iltapäivällä se kiipeili jo kirjahyllyssä entiseen tapaansa. Ukkeli taitaakin olla Tarzanin ja Teräsmiehen yhdistelmä. Unski on tuonut valtavasti iloa kotiimme, se ja Aksu ovat erottamaton pari. Niistä huomaa, miten tärkeää kissalle lajitoverin seura on. Lämmintä kesää kaikille löytökissojen ja -koirien omistajille ja heidän rakkaille lemmikeilleen.

Tiina ja Unski

29.1.2009 Terveiset Unskilta. Kohta tulee ikää 6 kk:tta. Unski on ollut varsinainen täystuho (mutta niin ihana sellainen), viherkasvit saavat kyytiä, samoin tapetit. Se on kasvanut kovasti, nyt sillä on “rimppakinttu”-vaihe. Sisäloisia jouduttiin häätämään kolmeen eri otteeseen, mutta nyt pojan turkki kiiltää kuin hylkeellä ja se voi muutenkin hyvin. Nimensä se on oppinut tuntemaan ja tulee kutsuttaessa kovaa vauhtia luokse. On ollut ihana seurata, miten hyvin arasta pennusta on kehittynyt oman paikkansa kodissamme ottanut “nuorukainen”. Myös muut kissani, erityisesti kollipoika Aksu, on saanut Unskista sydänystävän. Oli välillä aika liikuttavaakin katsoa, miten pieni Unski otti kaikessa Aksusta mallia. Jos Aksua sai silittää, tuli Unskikin siihen rohkeasti. Kaikki tehdään yhdessä, myös ruokailu sujuu sulassa sovussa. Ne nukkuvat kissapedissä yhdessä ja välillä treenataan yhdessä kreikkalais-roomalaista painia. Unski sylissäni katsomme yhdessä ikkunasta ulos, kun oikein sataa vettä tai tuiskuaa lunta. Taidamme kumpikin ajatella, miten ihanaa on ettei Unski enää joudu ulkona harhailemaan. Hyvää keväänodotusta kaikille Rekku Rescuen upeille ihmisille.

Toivottaa Tiina ja Unski

24.11.2008 Kollimolli sai uudessa kodissaan nimen Unski. Se on nyt ollut meillä melkein kaksi viikkoa ja on siinä ajassa tullut paljon rohkeammaksi. “Isoveli” Aksu hoitaa sitä kovin ja on hauskaa katsoa, miten Unski ottaa siitä mallia. Vieraat ihmiset vähän vielä pelottavat Unskia, mutta emäntä saa jo silitelläkin pikkuista. Kiitos, että sain antaa kodin pienelle kissalle ja kiitos koko Rekku Rescuen väelle arvokkaasta työstänne.
terv. Tiina ja Unski

****

13.10.2008 Kollimolli on loukutettu Ulvilasta ja on peräisin samasta villikissapopulaatiosta kuin sivuillamme olevat Mollikolli, Noki ja Elsi. Ikää Kollimollilla on reilut 6 viikkoa. Kollimolli asustelee samassa hoitopaikassa Turussa Mollikollin kanssa ja on parivaljakosta se hiukan rauhallisempi ja arempi. Kollimollin hoitopaikassa on paljon muitakin kissoja, joten poitsu on tottunut kissaseuraan.

Hoitopaikassaan Turussa on myös koiria mutta niille Kollimolli toistaiseksi sähisee. Kollimolli on todellinen söpöläinen eikä häneen, kuten veljeensäkään, voi olla rakastumatta. :)

Kollimollin kulukorvaus on 60 euroa ja poika luovutetaan madotettuna ja rokotettuna. Rokotus tapahtuu marraskuun aikana, jonka jälkeen Kollimolli on valmis uuteen kotiin.