Koda

Lisätty sivulle: 2012-02-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Koda
24.5.2012 Kodasta tuli enkeli

Kodan kunto romahti Suomeen tulon jälkeen eikä useammasta lääkekuurista ja hellästä hoidosta huolimatta pikkuinen parantunut. Eläinlääkärin suosituksesta Koda lähti tähdeksi taivaalle muiden enkelikissojen luokse. Hoitomamman sydämeen jäi ikuinen tassunjälki. Hyvää matkaa suloinen Koda <3

***

Uros, noin 7kk (huhtikuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

17.4.2012 Koda on hurjan kiltti poika, joka kehrää kovasti, puskee voimalla ja kävellessään leipoo tassuillaan, mikä näyttää kovin koomiselta :D Koda on kumminkin vielä hieman ujo ja Koda tukeutuukin paljon hoitopaikan toiseen kolliin, joka saa nauttia Kodan hellyydenosoituksista, joita ilmaisee puskemalla ja kiehnäämällä. Koda tarvitseekin kodin, jossa on tukena ja turvana kiltti, reipas kissakaveri, joka sietää Kodan fanitusta ja mielistelyä.

Kotihoitajaa Koda tulee tervehtimään, mutta vieraampia ihmisiä ujostellaan ja tarkkaillaan sopivan välimatkan päästä. Kodaa saa silitellä, mutta syliin ottaminen sitä hieman jännittää, tosin päivä päivältä tämä sujuu jo paremmin. Koda ei ujoutensa vuoksi ole paras vaihtoehto lapsiperheen lemmikiksi. Kodan tulevassa kodissa ymmärretään hieman ujon kissan sielunelämää ja annetaan aikaa sopeutua omaan tahtiinsa uuteen ympäristöön.

14.4.2012 Suloinen Koda saapui Suomeen kotihoitoon

13.2.2012 Koda on sivuilla olevan Hugon veli. Sekä Hugo että Koda ovat kotihoidossa Tallinnassa. Kotihoitaja kertoo, että Koda asui emon kanssa kellarissa, mutta nyt on kaikki ikkunat hakattu kiinni ja kissoilla ei ole enää piilopaikkaa. Saimme tiedon, että joku kissa jäi loukkuun kellariin ja karjui monta päivää. Yöllä mentiin hakemaan sitä, purettiin laudat ja siellä takana se istui.

Koda on vielä vähän pelokas, mutta rauhallinen ja ystävällinen kissapoika.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.