Kliksu

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kliksu
05/2011 Kliksusta tuli enkeli.

Hei! 8 vuotta sitten meille haettiin v-95 syntynyt 3-kiloinen Kliksu teidän kauttanne. Suuri kiitos siitä, että luotitte meihin ja saimme lemmikiksi aivan mahtavan pikku persoonan omine oikkuineen. Viime keskiviikkona Kliksu jouduttiin nukuttamaan 15 /16?-vuoden iässä. Ikävä on kova. Työtänne arvostaen, Tiina

***

12.4.2013 Kliksu tuli Suomeen ja asuu Lopella toisen varjukoiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

Kliksu on voinut hyvin. 0n pikkuisen lihonutkin, kun punnittiin eläinlääkärillä. Se on pysynyt terveenä, ainoastaan joulunpyhinä piti käydä päivystävällä, kun selkälihakset oli menneet jumiin. Kliksu sai kipulääkettä ja kotona hieroin selkää. Tänä aamuna lihakset tuntuivat jo pehmenneen.

Kliksu on Persoona isolla P:llä. Sillä on pienelle koiralle tyypillistä ärhentelyä, varsinkin ruuan suhteen, mutta meidän 3 koiraa ruokitaan jokainen eri paikoissa, että saavat syödä rauhassa. Kliksu osaa pomottaa, on purrut meitä jokaista (yleensä ruoan takia), mutta se osaa olla myös tosi suloinen ja tykkää olla sylissä. Periaatteena meillä on, että koira ei saa olla pomo perheessä, joten ollaan muristu puolin ja toisin. Itse erityisesti olen kiintynyt Kliksuun.

Kliksu kastroitiin viime heinäkuussa, saatiin sillä vähenemään pissimistä sisälle. Silloin tällöin löytyy vielä Kliksun merkkausjäljet, mutta annamme ne anteeksi. Vien Kliksua ulos pissille melko usein, ettei ainakaan liian pitkät pissitysvälit ole syynä sisälle pissimiseen.

Kliksu on ainoa meidän koirista, jota voi pitää irrallaan ilman, että se karkaa. Se on todella ihana asia. Pysyttelee lähellä, kun tutkii pihaa ja tallin ympäristöä. Eli voi sanoa, että meille kuuluu hyvää ja Kliksu on laumamme jäsen.