Kitiara

Lisätty sivulle: 2009-01-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kitiara
06/2011 Kitiarasta tuli enkeli.

Kiti nukahti ikiuneen maanantaina. Kaikki sujui rauhallisesti ja olen tyytyväinen, että valitsin tämän vaihtoehdon. Sydämessäni Kitillä on paikka aina, minun kaunis ja energinen tyttönen <3

***

3.5.2009 Kitiara sai kodin Suomesta

***

Kitiara on 8kk ikäinen narttupentu joka odottelee omaa kotiaan Haapsalussa.

3.2.2009 Syntyessään Kitiara oli joukon pienin ja heikoin. Sitä jouduttiin jopa ruokkimaan erillään muista kun neitonen meinasi jäädä täysin sisarustensa jalkoihin. Kitiaraa katsellessa ei tätä uskoisi ikinä. Neitokainen on selvästi pentueen “johtaja” ja oikea rämäpää. Toisten pentujen häärätessä ihmisten ympärillä saattaa Kitiara häipyä “omille teilleen” haistelemaan hajuja. Mutta kyllä Kitiara myös huomiosta tykkää. Se tepastelee joukon keskelle ja saattaa tönäistä sisarensa sivuun jotta juuri hänet huomattaisiin.
Kitiaran itsevarma olemus tekee meikäläiseen vaikutuksen :D
Kitin luonteesta johtuen sille etsitään hiukan kokeneempaa kotia jossa ollaan valmiita todella panostamaan neidon kasvatukseen ja kotia jossa sille asetetaan rajoja rakkaudella.

13.1.2009 Kitiaran emo päätyi yhdelle Haapsalun tarhan työntekijöistä. Edellinen omistaja oli hakannut narttua ja hoitanut sitä muutenkin huonosti. Uudessa kodissaan emo oli synnyttänyt 5 pentua jotka hakevat nyt sivuillamme kotia ja Kitiara on yksi heistä.
Kitiara on pentueen rohkein. Se haluaa maistaa ja haistaa ja vaikka uudet asiat välillä jännittävät, toipuu tyttö “säikähdyksestä” nopeasti ja onkin taas valmis astelemaan reippaasti eteenpäin.
Toisten koirien seurasta Kitiara tykkää ja uudessa kodissa voisikin olla kaveri tyttöä odottamassa. Kitiara on kasvanut yhdessä kissojen ja vauvan kanssa ja onkin tottunut näiden seuraan.
Kitiaralla riittää intoa ja virtaa touhuta ihmisen kanssa ja pentukouluun meno sekä esim. tokon harrastaminen ei olisi lainkaan huono juttu.
Kitiarasta kasvaa n. polvenkorkuinen.

Kulukorvaus Kitiarasta on 150€. Uusi omistaja hakee Kitiaran Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Kulukorvaus sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Lisäksi Kitiaran mukana tulee passi josta toimenpiteet käyvät ilmi