Kip

Lisätty sivulle: 2008-02-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kip
8.12.2010 Kipistä tuli enkeli

Kip muuttui lyhyessä ajassa alakuloiseksi ja alkoi laihtua, vaikka söikin. Kip vietiin päivystykseen hengitysvaikeuksien takia ja röntgenissä todettiin, että elimistöön on kertynyt nestettä. Kipistä tuli kissaenkeli FIP-epäilyn vuoksi.

***

20.3.2008 Kip sai kodin Turusta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.9.2010 Kipi on ollut meillä yli kaksi vuotta ja on jo kuin normaali kissa:) häntä saa silittää, rapsuttaa, halia ja ottaa syliin. Vieraita voi vielä alkuun jännittää, mutta alkujännityksen jälkeen myös vieraat saavat silitellä Kipiä. Meille tuli myös kolmas kissa, joka ei tällä kertaa tullut rekku rescuen kautta. Kipi ja uusi tulokas Albus (joka on kyllä ollut meillä jo vuoden) tulevat toimeen oikein hyvin, pojat myös pusuttelevat toisiaan usein :) Välillä Kip on niin hellyyden kipeä, että kipeää olalle ja näykkii hiuksia että hänet huomataan ja silitellään <3

7.2.2009 Siitä on kohta vuosi, kun sain Kipin kotiin ja muutosta on tapahtunut paljon. Kipistä on paljastunut oikea kehräyskone nyt kun poika on oppinut ymmärtämään silitysten päälle. Kipistä on tullut todella huomionkipeä ja tykkää nykyään tulla syliin, jos olen sohvalla ja nukkuu sängyssä vieressä. Kipi rakastaa silittelyä, rapsuttelua ja pusuttelua eikä välillä tiedä miten päin olla kun näyttää poika tykkäävän niin paljon :)

Ollaan myös alettu harjottelemaan syliin ottamista, mutta sitä Kipi vielä välillä vierastaa. Vieraita Kipi pelkää ja välillä pelästyy äkkinäisistä liikkeistä. Hyvin ovat molemmat kissat voineet :) Even kanssa tulevat hyvin toimeen ja näyttävät molemmat viihtyvän uudessa isommassa kodissa :D On aivan ihana tunne kun on voittanut Kipin luottamuksen <3

2.10.2008 Kip rohkaistuu koko ajan enemmän, mutta on vieläkin todella arka. Vaikka minulle sanottiin, että Kip on hirveän arka kissa, en osannut kuvitellakkaan, että hän on oikeasti noin arka.. Eikä minulla ole aikaisempaa kokemusta noin pelokkaasta kissasta, mutta hyvin ollaan pärjätty Kipin kanssa :D ja on hienoa huomata kuinka Kipin luottamus kasvaa minua kohtaan. Koskea häneen ei saa vieläkään, mutta ei enää pelästy jos kävelee ohi. Kip liikkuu tosi rohkeasti kotona ja nukkuu nykyään näkyvillä, keittiöönkin uskaltaa tulla kun annan kissoille ruokaa. Tulee myös itse tosi lähelle nuuhkimaan ja makupalan uskaltaa kädestä tulla hakemaan.

Olin myös ihan onneni kukkuloilla kun katsoin yhtenä iltana telkkaria ja toinen kissani Eve nukkui vierelläni niin Kipi tuli myös sohvalle nukkumaan :) :) En itse yritä koskea Kipiä koska uskon että hän tulee itse joskus luokseni sitten kun on valmis ja haluaa.. Höpöttelen hänelle ja annan makupaloja jotta Kipi niin oppisi ymmärtämään kuinka paljon hänestä välitän.

Otin Kipin kaveriksi Rekkujen kautta Eve tyttö kissan. Aluksi Kipi pelkäsi uutta tulokasta, mutta rakastuikin Eveen silmittömästi :) Kip seurasi Eveä kaikkialle niin, että neidillä meni hermo, mutta eipä Kip siitä välittänyt. Eve on luonteeltaan aika tapaus, ja välillä pomottaa Kipiä, mutta onneksi Kipi on alkanut oppimaan pistämään vastaan.

Kun Eve tuli sairastui hän ilmeisesti stressin takia johonkin kissavirukseen. Sisällä ei pysynyt mikään ruoka ja kissa oksensi sappinesteetkin ulos. Vein Even lääkäriin, jossa hän olikin yön yli ja kun Eve pääsi kotiin ja sai lääkkeet, alkoi Kip sairastamaan. Lääkäri sanoi, että minun ei tarvitse Kipiä tuoda lääkäriin vaan annan hänellekkin samaa lääkettä. Lääke piti ruiskuttaa suuhun kolme kertaa päivässä. No Evelle se onnistui helposti kun hänet voi ottaa syliin, mutta kun Kipiin ei saa koskea jouduttiin poikaystävän kanssa jahtaamaan Kipiä ympäri asuntoa :( itkua väänsin kun raukka oli ihan pakokauhun vallassa. Ei saatu Kipiä millään kiinni ja loppujen lopuksi hän meni kakkakoppaansa piiloon, no annoin sen lääkkeen sitten siinä ja ruiskutin Kipille myös vettä kurkkuun, koska Kip ei enään juonutkaan. Hän pelästyi lääkken antoa niin paljon että oli yli 7 tuntia kakkakopassaan, ajattelin että nyt ei kissa kyllä luota muhun enään koskaan. Viikon verran piti lääkettä antaa ja joka kerta Kipi juoksi kakkakoppaansa :) mutta uskalsi sentään tulla sieltä lääkkeen annon jälkeen pois. Kissat tervehtyivät aika nopeasti ja ovat sen jälkeen pysyneet terveinä ja syövät hyvin :D

Pääsen nyt muuttamaan isompaan asuntoon, joten saa nähdä mitä Kipi tykkää:) Ompa ainakin enemmän tilaa temmeltää. Kipi on meinaan rakastaa kaikkia leluhiiriä. Hän heittelee niitä itselleen ja kantaa ympäri asuntoa. Nykyään takavarikoin lelut yöksi, koska muuten en saa nukuttua kun Kip rymistelee ja jahtaa leluja. Olen laittanut Kipille korkean jakkaran ikkunan eteen, koska hän tykkää katsella vaikka ikkunasta ulos. Toivottavasti kip joskus kesyyntyy, että voidaan käydä yhdessä ulkona :) Tässä myös uusia kuvia.

7.4.2008 Sain Kipin kotiin pääsiäiseksi. Ensimmäiset kaksi päivää hän oli vain sängyn alla piilossa, eikä uskaltanu tulla tutkimaan paikkoja muutakun yöllä. Nyt ollaan jo totuttu uuteen kotiin aika hyvin :) Kip uskaltaa jo tulla lähelle ja hakee selvästi välillä huomiota että hänen kanssa täytyy leikkiä, koskea häneen ei vielä kuitenkaan saa. Lempilelutkin on jo valittu ja välillä on niin kova vauhti pojalla että matot ja lelut saa kyytiä oikeen kunnolla.. Öisin ei välillä saa nukuttua kun Kipillä niin kova meno päällä.. =D hyvin Kipille maistuu ruoka ja omalla kakki laatikolla osataan käydä. Tässä myös muutama uusi kuva komistuksestani :)

***

Uros, noin 5-6kk, kotihoidossa Turussa

13.3.2008 Kip, Ernesto ja Emilio siirtyivät hoitopaikkaan Turkuun.

10.3.2008 “ERNESTO ja KIP ovat myös hyvin kesyyntyneet ja niistä on tullut jopa sylikissat – istuvat sylissä hyvin mielin”

27.2.2008 Kipilla olisi kiire päästä omaan kotiin! Saimme viestiä, että samassa hoitopaikassa olevat Shanna, Kip, Ernesto ja Emilio ovat hoidossa vanhalla mummolla jolla ei oikein ole rahaa, kykyä eikä mahdollisuutta antaa niille kunnollista hoitoa, joten oma kotia oli nyt näille kissoille enemmän kuin iloinen yllätys.

18.2.2008 Kipistä tulee todellinen komistus! Tai toki se on sitä jo nyt, vaikka kuva ei vielä oikein oikeutta teekään. Kip on vielä vähän ujo, mutta ystävällinen.

KULUKORVAUS kissasta on 100€.