Kinuski

Kinuski nukkui ikiuneen 30.10.2021.

***

Lisätty sivulle: 2007-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kinuski
26.2.2012 KINUSKI MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

NAARAS, NOIN 4v kesällä 2011 / Vantaalla

6.2.2012 Lisätty kuvia perusilmettään huomattavasti vähemmän nyrpeästä Kinuskista ;)

25.11.2011 Kinuski, tuo pikkuinen “Kinkkis”, on tosi kaunis kissa. Jotenkin itsekin olen vasta viime aikoina huomannut kuinka mukava siitä on tullut, se on ollut vain vähän hitaasti lämpenevä. Lieneekö siinä sitten jotain eksoottisempaakin rotua, kun nenä on välillä jostain kulmasta katsottuna sellainen vähän lyttyinen nykerönenä. Kun olin kotona kipeänä ja nukuin sohvalla pari yötä niin Kinuski tuli aina mahan päälle kehräämään. Kinuski viihtyisi varmasti parhaiten rauhallisessa (aikuis)kodissa. Meillä Kinuski tulee toimeen muidenkin kissojen ja koirien kanssa ongelmitta, mutta tosiaan voisin kuvitella että pärjäisi myös ainoana silmäteränä.

17.7.2011 Kinuski on kyllä tosi pieni ja siro tyttö, eikä kuvista todellakaan käy ilmi sen kauneus. Se on nyt steriloitu ja rokotukset ovat taas ajan tasalla. Reilun kuukauden Kinuskia ja BooBoota seurattuani olen kyllä tullut siihen tulokseen, että Kinuski vähän pelkää isoa BooBoota, joten Kinuski voisi hyvin viihtyä jopa ainoana kissana jossain rauhallisessa kodissa. Koirat ovat tulleet tutuksi näin hoitopaikassa, joten nyt vaan toivotaan että kaunis Kinuski pääsisi pian omaan kotiin.

23.6.2011 Kinuski ja kaverinsa BooBoo joutuvat etsimään omaa kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen takia. Kaksikko on tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla ja olisi aivan ihanaa jos ne pääsisivät yhdessä omaan kotiin.

****

KINUSKI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN LOKAKUUN ALUSSA 2007

******

14.10.2007 Kuulumisia omasta kodista:
Hei! Kinuski on kotiutunut todella hyvin! Kun hain Kinuskin viikko sitten Keravalta se tuli kantokopasta heti syliin ja kehräsi rauhallisena sylissä. Kun tulin kantokopan kanssa sisään kotiin, meidän vanhempi kissa oli ovella vastassa ja karvat nousi het pystyyn. Laitoin kisut erillisiin huoneisiin. Kinuskia tietysti vähän jännitti ja se kipaisi sohvan alle piiloon, mutta ei mennyt kuin parikymmenta minuuttia ja se nuuhki jo innokkaan ymparistöään.

Seuraavana päivänä esittelin kisuja toisilleen niin että vein Kinuskin sylissä katsomaan meidän toista kissaa, Noh BooBoo (siis meidän vanhempi kissa) päätti heti etta toi kisu ei meille kuulu. Sähisivat molemmat karvat pystyssä, mutta ei sen vakavampaa. Vähitellen sitten tottuivat toisiinsa parin päivän aikana näin ja nyt he ovat jo parhaita kaveruksia! Nukkuvat vierekkäin, syövät yhdessä ja matot rullalla kaahaavat toistensa perässä ja hauskaa on kyllä riittämiin kun painivat yhdessa, Kinuski syö todella hyvin ja kaikin puolin Kinuskista on tullut meille ihana perheenlisäys! Kiitos teille kaikesta!

Laura S

******

NAARAS, noin 3,5kk (syyskuussa 2007)

25.9.2007 Kinuskille lisätty uusi kuva. Tyttönen odottaa edelleen omaa rakastavaa kotia.

10.9.2007: Kinuski on erittäin liikkuvainen tytönviikari. Se juoksentelee ja hyppelee koko ajan, haluaisi työntää nenänsä joka paikkaan ja on kiinnostunut aivan kaikesta. Kinuski nukkuu mielellään ihmisten vieressä sängyssä. Se tulee mainiosti toimeen koiran ja kissan kanssa, joiden kanssa se nyt asuu yhdessä. Se rakastaa syödä omaansa mutta myös isomman kissan ja koiran ruokaa. Kinuskin turkin väritys on todella kaunis: raidallisessa turkissa on punaisia täpliä.

24.8.2007: Kaunis pikkuinen Kinuski odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoidossa Tallinnassa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 120€