Kimi

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kimi
28.11.2008 Kimi siirtyi sateenkaarisillalle.

Kaikilla on aikansa ja paikkansa. Sinun paikkasi on nyt minun sydämessäni ja
taivaslaitumilla, missä on ikuinen rauha. Lepää rauhassa vanha, viisas Ystäväni.

Olit meille kaikki, opetit valtavasti, rakkaudesta, välittämisestä. Sinua ikävöimään jäivät: Riina, Tero, Neea, Pete ja Namu + kaikki jotka sinut tunsivat.

***

23.9.2008 Olosuhteiden muuttuessa, Kimi saakin jäädä omaan kotiinsa!

***

Kuulumisia kodista:

13.8.2008 Kimi kävi eläinlääkärillä ärtyneisyyden takia viime torstaina. Ell määräsi laihdutuskuurin, viikon kipulääkekuurin mahdollisen kiputilan takia, sekä silmätippoja. Tänään siis saanut viimeisen kipulääkkeen ja hyvältä vaikuttaa. Olemme myös tehneet niin radikaalin toimenpiteen, että ajelimme
sen lyhyeen karvaan. Tämä siksi, kun leikkaus ilmeisesti sekoitti hormonitoiminnan ja turkista tuli vallan kuuma.

***

19.5.2008 Kimi etsii uutta kotia.

Omistaja kertoo Kimistä: Kimi on todella herrasmies. Meillä on narttupentu ja sen kanssa tulee hyvin toimeen. Lenkillä vastaantulevat koirat haukutaan kunnolla, voimaa saa olla pitäjällä. Kissoista ei tykkää. Lasten kanssa tulee toimeen, en voi sanoa että tykkää, mutta menee mieluummin pois kuin alkaa seurustelemaan. Ei tykkää kun juoksevat.

Hihnassa kulkee hyvin, kunhan ei näe koiria. Nyt olen kuljettanut Kimiä paljon vetovyössä, että jää kädet pennun hallitsemiseen. Erittäin hyvin on sujunut. Osaa istua/ maata käskystä ja odottaa syömislupaa. Olemme kulkeneet Tottelevaisuuskoulutuksessa, siellä sietää toiset koirat, kun touhutaan, mutta tuijottamaan ei pidä päästää. Osaa seurata, tulla sivulle ja mennä maahan. Vähän on otettu jo liikkeestä seisomista. Tekee mielellään ja oppii mielellään. Luonteeltaan Kimi on vähän kärsimätön, tyyliin Kaikki-Tänne-Mulle-Heti. Tai vastaavasti, heti kyllä sekaantuu asiaan jos pennun kanssa yrittää leikkiä. Antaa pennulle periksi kaiken.

Kimi varmasti olisi omimmillaan ainoana koirana aktiivisessa perheessä. Varmasti tykkäisi edelleen harrastamisesta. Ei hauku häiritsevästi, joten varmasti kerrostaloonkin siltä kannalta sopisi.

***

16.2.2007 Kimi sai kodin Kemijärveltä.

Kuulumisia kodista:

14.2.2008 Ajattelin, että kun 16.2 tulee vuosi siitä kun Kimi saapui sulostuttamaan kotiamme on aika kertoa kuulumisia. Kimin kanssa on kaikki mennyt enemmän kuin hyvin. Se leikattiin heti maaliskuussa. Kotiintulopäivänä se oli ensimmäisen kerran irti lenkillä ja näytti hyvin hämmästyneeltä; oikeastikko saan mennä?

Mieheni Tero on Kimille kaikki kaikessa, kaikkien pomojen pomo. Seuraavana arvojärjestyksessä tulee meidän 4 vuotias tyttäremme Neea. Sitten vasta minä ja poika. Tämä on Kimin oma päätös. Hassu koira. Kimin kanssa on kuljettu tokoharjoituksissa joissa se sai ohjaajan vankkumattomaksi ihailijakseen olemalla niin uskomattoman hyvä. Kerran kun kertoi mitä halusi niin Kimi teki. Ja osasi. Onkin tullut mietittyä mikähän Kimin tarina ihan oikeasti on… Tuntuu että sitä on koulutettu enemmänkin ja nimenomaan mies on kouluttanut. Minulla nimittäin saa olla kilo nakkia opettaessa, kun taas Kimille riittää pelkkä mieheni läsnäolo, jos hän kouluttaa. Samoten Kimi ei tosiaankaan ala tekemään minun kanssani yhtään mitään jos Tero on paikalla.

Kaiken kaikkiaan me olemme saaneet perheeseemme täydellisen koiran. Ihan kuin se olisi ollut meillä aina.

***

Kastroitu uros, noin 4v.

5.2.2007 Kimi, reg 4605, on noin 4 vuotias uros Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, johon se on tuotu 11.1.

Kimi on valloittava herrasmies! Poika nautti kovasti rapsutuksista ja nakeista, jokaisen jälkeen sai Kimiltä suukon kiitokseksi! Kimi sai nimensä, kun herra päästettiin irti aitauksessa. Samaisella sekunnilla Kimi-herra otti tuulta alleen ja viiletti aitausta ympäri, myös pallot tuottivat suurta huvia ja niitä pitikin “tappaa” vähän väliä.

Kimi oppi nopsaan että kun ihminen ottaa nakin nyrkin sisälle, pitää hänen painaa takapuolensa maahan jos mielii nakin saada itselleen. Kimi myös opetteli seuraamisen alkeita nakkipalkalla vallan maineekkaasti. Pallonkin poika luovutti vaihtarina nakista. Ja varoen Kimi nakkinsa ottikin, ei tarvinnut pelätä sormien puolesta lainkaan. Todella fiksu mies, tämä komea Kimi-herra.

Kimi tietää sen kuinka mainio on, ja haluaakin olla Mies reviirillään. Yritti kovasti ajaa toista urosta pois leikkitantereeltaan. Hurjaa poikaa esittäen se haukkui ja murisi karvat pystyssä aidan viertä juostessaan.

Pallo ja vihellys katkaisivat tämänkin toiminnon useimmiten. Mutta toisen uroksen kanssa samaan kotiin ei Kimiä suositella. Kiltti narttu saattaisi kaverina vielä mennäkin. Hihnassa Kimi kulkee yllättävän kauniisti, ainakin niin kauan kun niitä toisia uroita ei lähettyvillä näy :)

Kimi on valmis matkaamaan uuteen kotiinsa Suomen puolelle alkaen 10.2. Kulukorvaus Kimistä on 100 €.