Kilu

Lisätty sivulle: 2011-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kilu
7.6.2012 Kilu kissa nukutettiin *kissojen taivaaseen*, koska Kilun vatsa oireili pahasti eikä sitä saatu kuntoon monista yrityksistä huolimatta.

***

Leikattu uros, noin 3v. (huhtikuussa 2012)

5.12.2011 Kilu on ollut meillä kotihoidossa vähän reilun viikon verran, ja hyvin on mennyt. Kilu stressasi meille tullessaan kovin, mutta silti osoitti suurta kiintymystä jo seuraavana päivänä. Hirveä kehräys ja puskeminen ja komentaminen kuuluvat Kilun tapoihin, ja hän rakastaa yli kaiken ihmisiä ja niiden huomiota. Kilu rauhoittui kohtuullisen nopeasti kuitenkin ja rupesi syömään parin päivän järkytyksen jälkeen piimällä “terästettyjä” raksuja jotka sopivat herkkä mahaisille kissoille. Kilu tulee jo mainiosti toimeen toisten kissojemme kanssa, ja välillä niidenkin perään huhuilee öisin makkarista, jossa se viettää yönsä meidän kanssa.

Kilu on meillä ollessa nyt harjattu perusteellisesti furminaattorilla (poistaa tehokkaasti ylimääräistä karvaa), sekä sen kynnet on leikattu. Kilun vatsa rupesi taas oireilemaan löysästi pari päivää sitten joten aloitimme Axilur -madotus kuurin. Kilu ei tableteista välitä yhtään, mutta olen pahempiakin tappelijoita tavannut (ei pure tai kynsi, pyrkii vain pakoon ja koittaa sylkeä tabletin pois, kissojen omistajille varmasti siis tuttua!).

Kilu tuntuisi tarvitsevan perheen jossa se saa huomiota pitkin päivää, vaikka osaa siis olla tuhoamatta paikkoja yksinkin. ;D Edellinen koti luopui tosiaan Kilusta siitä syystä, että Kilu ilmeisesti stressasi ja jänskätti pientä lasta, joten jos tulevassa kodissa niitä olisi, olisi heidän syytä olla mieluiten yli 10 vuotiaita. Edellinen omistaja kertoi, ettei Kilu tule luultavimmin koirien kanssa toimeen, itse en ole vielä voinut asiaa testata. Uskoisin ettei koiratkaan olisi mahdottomuus pitkällisellä totuttamisella, eritoten jos koira on rauhallinen. Kilu tulee loistavasti tosiaan kissojemme kanssa toimeen (2 naarasta, toinen leikattu ja yksi uros, leikattu).

27.11.2011 Kilu siirtyi kotihoitoon Rekku Rescue ry:lle Tampereelle.

14.10.2011 Kissan nimi on Kilu ja se on noin 2,5 vuotias erittäin seurallinen ja mukava leikattu 6,7 kiloinen poikakissa. Tykkää tulla syliin rapsuteltavaksi ja siliteltäväksi silloin, kun lapsi ei ole paikalla.

27.10.2011 Olen pikkuhiljaa saamassa Kilun vatsaa rauhoittumaan päin. alkaa kakassa olemaan välillä jotain kiinteämpääkin joukossa. Piimä on näyttänyt olevan taikasana tähän asiaan. Olen nyt laittanu joka kerta lihamössön joukkoon lorauksen laktoositonta piimää, kun ei paljaaltaan kelvannut.

On osoittautunut ettei kissa todennäköisesti tule tottumaan pieniin lapsiin. Kouluikäisiin ehkä paremmin sopeutuu. Koiristakaan ei kovin paljon pidä. Yhteiseloa pitää harjoitella.

Ainoa iso vika siinä on tuo löysä vatsa. Olen jo koittanut antaa enemmän kosteaa ruokaa mutta sillä ei ainakaan vielä ole tuntunut olevan mitään vaikutusta. Kysyin kissan edelliseltä omistajalta ja hän sanoi, että Kilun vatsa on aina ollut löysän puoleinen. Olen madottanut sen noin kuukausi sitten.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.