Kiilu (nyk. Gina)

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kiilu (nyk. Gina)
31.12.2007 Gina nukutettiin ikiuneen.

Ginalla oli aattoyön aikana tullut välilevytyrä, jota ensin hoidettiin
tulehduskipulääkekuurilla, mutta tilanne ei parantunut. Liikuntakyky ei palautunut ja kovissa kivuissa oleva koira nukutettiin.

***

Gina tuli Suomeen toukokuun alussa ja oli kotihoidossa ensimmäiset 3 viikkoa.

Gina on oikein mukava pikku mummeli, leikkisä ja pierteä ikäisekseen. Gina asuu nykyään Tampereella.

Ginalle kuuluu hyvää! Se on selvästi alkanut tottua uuteen elinympäristöönsä ja luottamusta on tullut lisää. Mitään ongelmia ei ole ollut, mitä nyt joskus vähän luiden syömisessä on murahdeltu maltankoira kaverille ja emännällekin. Mutta kyllä toimeen on tultu. Vinkulelut on yhä suuri intohimo ja läheisyyttä Gina ei koskaan saa tarpeeksi. Kyllä, vaan saman sängyn kummankin koiran kanssa. Koirista Gina ei niinkään vlitä lähes lainkaan, ihmisistä senkin edestä. Ketään ihmistä ei ole pelännyt ja aina on ollut ihmisystävällinen. Maltankoiran kanssakin tulevat toimeen, mutta kuitenkaan eivät esim leiki keskenään. Eivät ne tappelekkaan, eivätkä ole mustasukkaisia, vaikka kummatkin ovat hellyyden ja huomion kipeitä. Pientä kisailua on ehkä havaittavissa, mutta sekin on hyvin minimaalista.

Toisista koirista Gina ei välitä ja jotkut vähän pelottaakin, mutta ei
kuitenkaan puolusta itseään hampain, paitsi todella tukalissa tilanteissa murinalla hakee lisää etäisyyttä jne. Gina valitsee koira kaverinsa, kyllä se muutamaa on aivan itsekin mennyt moikkaamaan.

Lenkillä ginaa voi hyvin pitää vapaana, se seuraa ja tottelee, eikä häiriinny toisista koirista.

Terveys on ollut hyvä, ainoastaan polvi lumpio kummastakin taka jalasta on löysä(rokotuksen yhteydessä lääkäri tarkasti) ja lähtee joskus paikoiltaan (ontuu), mutta sen saan itse laitettua takaisin, eikä se vaikeuta Ginan eteenpäin menoa.

Ei voi kyllä tätä koiraa sanoa mummeliksi, sellaista kyytiä se painaa ulkona ja “tappaa” sisällä vinkuleluja. Rohkeutta sille on tullut pikku hiljaa lisää. Että kyllä se on ollut enemmän kuin hyvä koira. Aivan uskomaton tapaus ja niin rakastettava koira! Eikä ikinä ole pahaa tehnyt yksin jäädessään tai muuten! Hyvin arvokkaasti käyttäytyvä ja rauhallinen, mitä nyt silloin tällöin kun vähän lapsettaa, ja pitää riehua… -Pauliina-