Kerttuli

Lisätty sivulle: 2010-04-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kerttuli
23.10.2010 Kerttuli aka Kakka Kerttu, varsinainen persoona, siirtyi eilen ajasta ijäisyyteen. Kerttu ei oppinut koskaan täysi sisäsiistiksi joten oli parempi päästää se pois. Hyvää matkaa Kerttu!

***

Naaras, noin 8kk (kesäkuussa 2010), kotihoidossa Vantaalla

20.6.2010 Kerttuli on reipastunut kummasti, alkuun Kerttu oli kovin masentuneen oloinen uudessa paikassa ja arasteli kovasti ihmisiä ja kosketusta. Nyt se kuitenkin on tullut ulos kuorestaan ja vaikka välillä vielä vähän ujostuttaa niin syliin sen voi ottaa hellittäväksi ja nuoren kissan tapaan myös leikkiminen on mukavaa. Kerttuli on päässyt myös tutustumaan hoitopaikan muihin eläimiin ja muut kissat ja rauhalliset koirat tuntuvat olevan ihan ok. Tässä vaiheessa Kerttulille etsitään kuitenkin vielä yhteistä kotia Irinan kanssa, sillä Kerttuli tukeutuu vielä Irinaan.

15.4.2010 Lisätty uusia kuvia.

14.4.2010 Irina ja Kerttuli ovat suloinen kissakaksikko ja mieluusti ne lähtisivätkin omaan kotiin yhdessä.

9.4.2010 Kerttuli on musta noin 5-6 kuukauden ikäinen suomalainen kissanpentu. Kerttulilla on muutama valkoinen karva rinnassa leuan alla.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rokotukset ja tunnistemikrosirun.