Keila (nyk. Hippu)

Lisätty sivulle: 2013-09-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Keila  (nyk. Hippu)
3/2014 Hipusta tuli enkelikoira.

***

10/2013 Keila sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10/2013 Meillä on mennyt Hipun kanssa oikein hyvin. Hän on kertakaikkiaan suloinen! Yöt hän nukkuu hiljaa kainalossani, ja joka päivä hän vahvistuu, piristyy ja ilostuu lisää. Meidän vanhojen koirien kanssa he ovat hyviä kavereita ja kun Lakun ja Helmin kanssa valmistautuu lenkille lähtöön, niin Hippu jonottaa myös aina eteisen ulko-ovella tullakseen mukaan. Lähes joka kerta hän on mukaan päässytkin – kannan häntä sitten vain suurimman osan matkaa, kun pikkuinen tuntuu väsyvän. Sylistä hän voi ainakin haistella raitista ilmaa ja katsella maisemia. Aina kun tulen töistä kotiin, Hippu saa hepulin ja peittää kasvoni suukkoihin. Pieni häntä heiluu hurjasti, ja neiti tuntuu ihan pakahtuvan onnesta. Olemme niin onnellisia, että päätimme ottaa Hipun! Yhtenä aamuna Hippu paleli kovasti, ja nyt hän kulkeekin kaikki lenkit lämpimässä talvitakissa. Eipä tarvitse mummelin enää täristä kylmästä.

Kiitokset vielä kaikesta, ja lämpimät nuolaisut Hipulta!

***

Naaras, noin 15-vuotta

1.10.2013 Lisätty Keilalle uusi lenkkeilykuva. Keila viihtyy hyvin sylissä lämmittelemässä. Keilalla on todettu laajentunut sydän, johon tarvitsee lääkityksen. Keila luovutetaan erityiskulukorvauksella erittäin korkean ikänsä takia, joka on 65 €.

11.9.2013 Keila on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Kukaan ei kuitenkaan mummelia ole kaivannut. Vaikka mummo on vanha kuin taivas, tarhalla on päätetty hetki aikaa löytää mummelille koti, koska se on ikäänsä nähden reippaassa kunnossa. Toki tyypillisiä vanhan koiran vaivoja löytyy, kuten takapää on menettänyt lihasmassaa sekä silmistä löytyy kaihea, mikä heikentää näkökykyä. Myös kynnet ovat päässeet kasvamaan pitkiksi. Toki vanhan koiran terveyden suhteen on realistista ajatella, että vaivojen määrä on valitettavasti vain lisääntyvä. Koska Keila on jo todella vanha sen ystävyyttä ei todennäköisesti tulla mittamaan enää useissa vuosissa. Keilalle olisikin tärkeää päästä nopeasti omaan kotiin ja useille pienille lenkille, koska seisominen koiratarhan häkissä heikentää osaltaa mummelin lihaskuntoa. Tarhan väki pitää kovasti Keilasta. Keila etsii rauhallista kotia, jossa se ei jää isojen koirien jalkoihin. Keila on pieni alle 10 kg.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.