Kaveri

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kaveri
2006 Kaverista tuli enkelikoira

***

Kuulumisia kotihoidosta:

25.6.2006 Kaveri on nyt ollut 2 viikkoa Clomicalm lääkityksella ja on muutunut parempaan suuntan. Uikuttaa kyllä vähan yksi jäädessään ja haukkuu kun kuulee, että tultiin kotiin, mutta ei enempää. Ollut nyt 3 päivä meidan tyttöjen kanssa yhdessä, eikä erityisemmim ole mitään sanottavaa. Bella on lauman johtaja ja Jonna alempana, mutta Kaveri ei halua kenenkään paikkaa vaarantaa. joskus tuntuu, että hän vähä0n pelkää tyttöjä, mutta vauhdikkaat juoksu-leikkit on kaikkein parhaimmat. Tietyisti säilytame itteki lauma-paikat, kun Kaveri mene viimeisena sisälle-ulos. Namit ja lelut on pois kun kaikki kolme koira on yhdessa. Kissan ja pentujen kanssa ei ole mitään ongelmia ollut. Nena ja Nina ovat aivan rakastunut Kaverin ja toisin isoihin koirin.

Eika haluta, että hän joutu mihinkän, missä ei haluta tottua hänen virheiden kanssa. Kaveri tarvi sellaista kotia,missa on ihminen täydellinen lauma-johtaja, eika anneta hänen istua päähan, kun sitä hän yrittä. Täällä hetkellä riita meilla kaikkille kova-ääninen “Hei!” ja kaikki tietavat, että on tehty mitän kielletyä tai riehuminen mennyt liian rajuksi. Luotetaan, että niin jääki, eika tule mitään vastan-käymisia.

Tänaan oltiin 3 koiran kanssa metsä-lenkilla(mies tuli avuksi Kaverin kanssa) ja Kaveri totteli, että hän ei saa mennä tytöista eteen ja jäi aina odotaman kun nedit halusivat nuuskia pensaissa. Tietyisti halutan Kaveri leikata, mutta kun on liian kuuma, pitä siirtä se leikkaus vähan eteenpäin.

26.3.2006 Kaveri on todella suloinen pakkaus, mutta uusi omistaja pitä varatta hänelle enemmän aikaa. Todella pentumainen ja rakastunut vinku-leluihin. Katsomatta hänen kokoa voi suositella lapsi-perheeseen (alk. 7v)kun emme ole nähnyt ainoa merkkia agresiivisuudesta. Ainoa ongelma viela on yksinjääminen pitkemmäksi ajaksi. Kissojen ja pentujen kanssa OK. -Kaire-

Oli eilen todella kiltti poika eilen! Veljeni tuli käymaan ensimmäista kertaa ja Kaveri oli kun vanha tuttu. Toi palloa ja kutsui leikkimaan. Ulkona ei ole hän viela nähnyt kissoja ja meidan kissa tuli kävelylta ja Kaveri alkoi juosta uteliana hänen suuntan, mutta käskysta “ei” ja “siia” lopeti, pysähti ja tuli luokse. Kiltti poika. Tänaan kävin hakemassa luita torilta ja nyt Kaveri pure luita. Olemme yritanet otta luun pois ja Kaveri katso vähan, mutta antaa otta pois. -Kaire-

22.3.2006 Kaveri on nyt meilla hoidossa ja tuntu monesti pentumainen. Mutta tietyisti on pojalla ikää noin 3-4v. Yksinjääminen ei suju erittäin hyvin viela ja saamme Serene Um lääkitystä ja pitkitämme aika yksinjäämisen. Muuten on kuuntelevainen ja tottelevainen, anna puhdista ja lääkitä sairat korvat hyvin. On ottanut häkin oman koppiksi ja vietta lelujen ja puruluiden kanssa siella hyvin aikaa(ovi on aina auki)Rakasta paljon ulkona leikkimista ja rakasta vinku-leluja erittäin paljon. Hihnassa käveleminen suju hyvin, pelkää vaan vähän ohi ajavia autoja.Naapurin urokselle vähan haukku, mutta tule heti pois kutsuttua. Sisäsiisti eika mitään agresiivisuuta kissojen kohtan. Tuntu, että näkee meilla vasta ensmmäista kerta kissoja ja on hyvin kiinostunut niista hyvässa mielessa.

Kaveri etsii omaa kotia, jossa sen ei tarvitsisi olla yksin pitkiä aikoja. Kaveri on noin 2-3v vanha uros joka on hyvin opetettu ja peruskäskyja tietää hyvin. Tottelee ihmistä, ja kuuntelee. Pelkää vähän ulos tuloa ovesta, mutta kun on kärsivällisyyttä odottaa, sitten tulee mielellään kävelylle.