Kaunitar (nyk. Kissu)

Lisätty sivulle: 2009-07-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kaunitar (nyk. Kissu)
18.5.2016 Kissusta tuli enkelikissa sairauden vuoksi.

Kauttanne tullut kaunis ja suurisydäminen Kissu oli kissoista parhain, puhelias, älykäs ja kertakaikkisen rakastettava. Hän rakasti valjaskävelyitä luonnon keskellä ja käpertymistä syliin hellittäväksi. Kissusta sai myös aina varman ystävän niin päiväunille kuin kotiaskareisiinkin. Pehmoisen tassun jälki sydämissämme on suuri! Lämmin kiitos Teille näistä lähes seitsemästä vuodesta!

***

6.9.2009 Kaunitar sai kodin Helsingin seudulta.

***

Kaunitar on musta Persialaistyyppinen naaraskissa Virumaan tarhalla. Entisen omistajan mukaan 8-vuotias, mutta terveyden, ulkonäön ja hampaiden perusteella nuorempi.

Omistaja vei kissan eläinlääkäriin nukutettavaksi, mutta eläinlääkäri ei halunnut lopettaa tervettä kissaa ja näin Kaunitar odottaa kotia Virumaan tarhalla. Perhe perusteli kissan nukuttamista sillä, että olivat lähdössä ulkomaille kuukaudeksi ja kissan ruoka on kallista.

Kaunitar on todella kaunis ja luonteeltaan ystävällinen ja rauhallinen. Aluksi kaunitar arasteli muita kissoja ja meni sohvan taakse, mutta nopeasti uteliaisuus voitti. Mutta tämä on ymmärrettävää koska on elänyt ainoana kissana. Nyt on jo sopeutunut muihin kissoihin ja tulee ovelle tervehtimään ja katselee ikkunasta lintuja. Osaa käydä hyvin hiekkalaatikolla. Steriloitu, rokotettu ja sirutettu.

Kaunitar matkaa kotiinsa suoraan Virumaalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.