Katja (nyk. Enza)

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Katja (nyk. Enza)
26.4.2006 Enzasta tuli eilen koiraenkeli.

Enzalla turposi vatsa ja mentiin lääkäriin ja Enzalla paljastui agrressiivinen syöpä, joka oli ilmeisesti lähtenyt keuhkoista ja nopeasti peittänyt munuaiset ja kaiken mahdollisen.

***

11.1.2002 Enza sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

Olin varautunut kaikkiin mahdollisiin vaikeuksiin, mutta kävikin ilmi, että Enzalla oli ollut hyvä omistaja joka oli kuollut. Edellinen omistaja oli kouluttanut Enzan täydellisesti (osasi heti kaikki, istu, paikka, maahan, ryömi, sivulle jne..). Alussa Enza nukkui monta viikkoa melkein putkeen, oli varmaan tarhalla ollut niin peloissaan ja kylmissään, ettei ollut nukkunut kunnolla. Parin viikon lihotuskuurin, vitamiinikuurin, lääkärireissun, lenkkeilyn ja hoivaamisen jälkeen Enzasta tuli oma ihana itsensä. Alussa Enza pelkäsi hävittävänsä minut, eikä vapaana ollessaan uskaltanut lähteä metriä kauemmaksi minusta.

Nykyään Enza luottaa muihinkin ihmisiin kuin minuun ja juoksentelee innoissaan, kuitenkin koko ajan tietoisena siitä missä menen :o) Enza on todella hyväluonteinen, kaunis ja kiltti sydänten murskaaja :o) Nykyään asumme Enzan kanssa Ilmajoella, etelä-pohjanmaalla. Enza viihtyy täällä jopa paremmin kuin edellisessä kodissamme Vantaalla. Täällä on Enzalle paljon suuria peltoja missä voi juoksennella ja paljon fasaaneja joita ajaa takaa.. :o) Myös kavereita Enza on täältä onnistunut hankkimaan.

T: Jenni&Enza