Katie

Lisätty sivulle: 2013-02-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Katie
2.4.2013 Katiesta tuli enkelikissa

***

Naaras, noin 7kk (maaliskuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

30.3.2013 Katiella ja sisaruksilla todettiin sieni-infektio ja kissoille on aloitettu hoito, joka vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Kissoista ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

5.3.2013 Katie saapui Suomeen kotihoitoon.

22.2.2013 Kaunis Katie saapuu Suomeen pääkaupunkiseudulle kotihoitoon 5.3.

3.2.2013 Katie on vielä arka tyttö, joka kaipaa rauhallista kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan neidin sosiaalistamiseen. Katien kodissa tulee olla reipas kissakaveri tukena ja turvana.

Sisarukset Angelina, Katie, Romilda ja Euan ovat löytyneet Erika-kadulta ja saatu talteen juuri ennen kovia pakkasia. Kotihoidossa Tallinnassa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.