Karri

Lisätty sivulle: 2007-07-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Karri
14.11.2010 Karrista tuli enkelikoira.

“Suloinen Karri koira on tänään jouduttu viemään viimeiselle matkalle. Karrilla todettiin 4 viikkoa sitten krooninen munuaisten vajaatoiminta. Tänään lenkin jälkeen koiran takapää tärisi taukoamatta eikä Karri laittanut painoa oikean takajalan päälle ollenkaan. Karrilla oli selvästi kipuja joten päädyimme ainoaan sydämen irti rinnasta repivään ratkaisuun ja päästää pojan menemään.

Kotimme ei tule olemaan samanlainen ilman Karria ja jäämme pappaamme suuresti kaipaamaan. Hän sai kuitenki elää elämänsä 4 viimeistä vuotta rapsutusten ja palloleikkien keskellä onnellisena luonamme.”

***

Karri sai kodin 14.10.2007 Helsingistä Lulu koiran kaverina.

Kuulumiset kodista
5.6.2010 Karri jakselee edelleen oikein hyvin:)
Muutama kuva lisätty.

Kuulumisia kodista
22.9.2008 Aattelin laittaa sulleki tietoa kun käytiin Karrin kanssa hammashoidossa niin samalla katsottiin selkään ilmestynyttä pattia. Patti oli jonkilainen kasvain, mutta ilmeisen hyvälaatuinen ja ei aggressiivista sorttia ja saatiin kokonaan pois. Muuten pappa voi hyvin. Tämä oli kolmas hammashuolto ja nyt jäljellä olevat hampaat ovat kaikki hyvässä kunnossa. Laitoin tähän uuden kuvanki mukaan.

T : Joonas & Anne & Karri & Lulu

Kuulumisia kodista
30.10.2007 Karri on nyt ollut uudessa kodissaan reilun viikon verran ja herra on jo kovasti vahvistunut kotiimme tulon jälkeen. Saapuessaan Karrin kävely oli kovin vaivalloista ja hän aristi kävellessään tassujansa. Kunnon unien, ruoan ja parin suihkun jälkeen herra alkoi kuitenkin reipastua pikkuhiljaa. Parin päivän päästä hän jaksoi jo kävellä hieman pidempiä lenkkejä ja tassujen aristelukin väheni koko ajan pienemmäksi. Nyt puolentoista viikon jälkeen hänen askeleissa ei enää ole tietoakaan tassujen aristelusta ja herra ottaa jo juoksuaskelia. Karri rakastaa lenkille lähtöä ja onkin aina ensimmäisenä ulko-ovella häntää heiluttamassa, jos hän näkee eleenkin vaatteiden päälle pukemisesta. Ulkona Karri kulkee nätisti remmissä ja tottelee pyydettäessä kulkemaan tiettyyn suuntaan. Pikku karhumme myös istuu ja antaa tassua pyydettäessä. Karri tykkää edelleen myös kovasti ruohikossa kieriskelystä ja rapsuttelusta.

Karri kävi laajassa terveystarkastuksessa, ja iloksemme saimme kuulla, että Karrilla on kaikki kunnossa. Hän on tosin hieman liian laiha kokoisekseen ja lihakset ovat huonohkossa kunnossa. Olemmekin käyneet koirapuistossa juoksentelemassa pikkuhiljaa, jotta pojan lihakset kehittyisivät parempaan suuntaan. Karri on myös saanut kunnon päivittäiset sapuskat mussutettavakseen, jotta saadaan hieman lisää lihasta luiden ympärille. Pojan hampaat joudutaan myös jatkossa remontoimaan.

Kaiken kaikkiaan Karri on siispä kotiutunut perheeseemme oikein hyvin. Lulu tyttösen kanssa meinaa välillä tulla hieman eripuraa luista, ja Lulu on välillä vähän mustasukkainen Karrin saadessa huomiota, mutta muuten kaverukset ovat tulleet oikein hyvin juttuun keskenään. Karri on oikein kultainen poika ja toivomme hänen viihtyvän hyvin perheessämme myös jatkossa.

23.10.2007 Lisätty Karrille kuvia uudesta kodista.

***

9.9.2007 Kultainen Karri-poika ei ole nuori iältään, mutta mieleltään kyllä:). Karri suhtautuu kaikkiin ihmisiin todella avoimesti ja ystävällisesti ja varsinkin tyttökoiran seura saa tämän pojan silmät tuikkimaan onnesta.

Lenkillä Karrille kaikista mieluisinta oli selvästi ihmisen läheisyys ja rapsuttelu sekä ruohikossa piehtaroiminen. Karri tuntuu olevan fyysisestikin hyvässä kunnossa ja sille todellakin soisi jo viimeinkin löytyvän se huolehtiva ja rakastava koti.

27.7.2007 Toteanpa nyt heti aluksi, että Karri on koira, joka ei helpolla kotia löydä. Ei siksi, että koirassa olisi mitään vikaa, vaan Karri näyttää tavalliselta ja on iäkäs. Miehelle on kertynyt kokemuksia monen, monen vuoden ajalta, ehkäpä kymmenen. Sen paljastavat hampaat. Jos pessimistisesti ajattelisi, niin toteaisi, että kannattaakohan kodin etsimistä edes yrittää. Yritetään nyt kuitenkin, koska koira on niin kiva ja menevässä kunnossa.
Karri on odottanut kotia Pärnun tarhalla 24. toukokuuta lähtien. Siellä se häkissään on ja ihmettelee, että tätäkö se elämä nyt sitten on. Jo on varsinainen loppuhuipennus.
Karri lähti lenkille innoissaan. Mukana ollut tyttöseura oli Karrille kovasti mieleen. Askel oli kevyt ja mieli avoin. Karrin kodissa saa mieluusti olla tyttökoira odottamassa.

Yhdistys huolehtii tarvittaessa Karrin kuljetuksesta Tallinnaan. Uusi omistaja saa Karrin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja lemmikkieläinpassin kera. Kulukorvaus 100e.