Karlos

Lisätty sivulle: 2013-10-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Karlos
2/2014 Karloksen kunto oli heikentynyt ja nyt poika on pieni tähti taivaalla.

***

2/2014 Karlos sai kodin Vantaalta.

***

Uros, noin 7v, kotihoidossa Vantaalla.

Kuulumisia kotihoidosta:

24.1.2014 Karlos kävi näyttämästä purukalustoaan eläinlääkärillä ja samalla otettiin pojasta verikokeita, koska poika oli pissaillut öisin sisälle. Verikokeista ilmeni, että Karlos sairastaa munuaisten vajaatoimintaa ja Karlos tulee jäämään hoitokotiinsa.

11.12.2013 Noin 10 kg painava Karlos tykkää kovasti ihmisen huomiosta. Hieman omapäisyyttäkin pojasta löytyy ja Karloksen mielestä matolääkkeen ottaminen on vastenmielistä ja siihen tarvitaankin kikka kolmosia. Karlos osaa olla myös yksin ja hoitokodissaan on tottunut nukkumaan eri kerroksessa hoitajan kanssa. Hoitokodissa on vieraillut lapsia n. 2-8-vuotiaita, joiden kanssa Karlos on käyttäytynyt nätisti. Olisi kuitenkin hyvä, jos Karloksen uuden kodin mahdolliset lapset olisivat hieman isompia.

17.11.2013 Karlos on symppis pikkukoira, joka rakastaa ihmisen läheisyyttä ja huomiota. Kun hoitomamma istahtaa sohvalle, ei mene kauaa kun Karlos hyppää viereen pötköttelemään ja hakemaan silityksiä. Lenkillä Karlos on vauhdikas reippailija, joka kävelee nätisti hihnassa. Vastaantulevat koirat ohitetaan äänettömästi ellei vastaantulija sitten satu tervehtimään haukkumalla, pitäähän siihen nyt vastata. Karlos on hoidossa omakotitalossa, ja siellä poika on ollut hiljaa eikä ole pahojaan tehnyt. Lisätty myös kuvia kotielämästä nauttivasta Karloksesta.

10.11.2013 Karlos saapui Suomeen kotihoitoon.

28.10.2013 Tarhalla on päädytty ratkaisuun, että Karlosta ei enää kastroida ennen uuteen kotiinmenoa, koska pojalle tehtiin isompi hammaskalustoremontti. Karlos kävelee hihnassa todellä nätisti ja odottaa nätisti jos ihminen pysähtyy.

17.10.2013 Carlos muuttaisi mieluusti jo ihka omaan kotiin. Olisiko teidän perheessä tilaa ja aikaa pienelle terrieripojalle?

3.10.2013 Karlos on noin 7-vuotias pienikokoinen uroskoira Tallinnan tarhalla. Karlos on erittäin elämäniloinen koira, hyppää syliin ja haluaa huomiota. Karloksen hampaita on kunnostettu tarhalla. Karlos tulee toimeen muiden koirien kanssa. Kissat myös ok. Karlos haukkuu tarhalla häkissä, mutta ulkopuolella on rauhallinen. Varmuuden vuoksi tulevan kodin olisi parasta ehkä olla omakotitalossa. Karloksen perimässä todennäköisesti terrieriä, joten tulevalla omistajalla olisi hyvä olla kokemusta rodusta.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.