Karel

Lisätty sivulle: 2011-03-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Karel
5.1.2016 Karelista tuli enkelikoira sairauden vuoksi.

***

23.4.2011 Karel sai kodin Porvoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.12.2014 Hän on nykyää täysin suomalainen. Ymärtää yli 20 sanaa. Harrastaa kirpputoria ja pupujahtia. Toimii myös terapiakoirana ihanan luonteensa vuoksi. Omistaa oman huonekalun, mutta kokee että se ei riitä. Kaikki ahdistus on parantunut. Ruuan suhteen nykyään aika nirppis. Vain paras kelpaa. Löysi tässä eräänä päivänä lompakon lenkkipolulta. Ei suostunut luovuttamaan minulle, vaan hautasi sen ja jouduin käymään kätköllä. Onneksi omistaja löytyi!

13.8.2013 Hyvin menee käytiin valokuvaajalla ;) Karel on reipas ja ihana koiruli, uskollinen ystävä! t: Saini

3.8.2011 Hyvin menee Karelilla! Kärsii vähän eroahdistusta mut ei se haittaa koska olen eläkkeellä ja vähän poissa kotoa. Tehdään kaikki asiat yhdessä mm. uidaan ja kerätään marjat puskista js metsästä. Mukavaa syksyä REKKULAISILLE TOIVOO: Saini ja Karel

28.4.2011 Kotona 4 päivää ja KAREL alkaa olla salonkikelpoinen aivan ihana ja nöyrä koiruus ja fiksu kun mikä. Kerran karkasi muka koiran pitävästä aitauksesta, mutta tuli heti kun kutsuin. Nukkumapaikka laitettu mukavaksi ja pehmoiseksi, mutta herra tykkää nukkua sängyn alla. Olen kokeillut maalla saaressa irtioloa…hyvin pysyy porukassa ja vahtii minua…tulee luokes kutsusta kuin salama. Tykkää lapsista ja toisista koirista ja tuntuu, että on oikein iloinen ja onnellinen niin kun minäkii nyt. Oikein onnistunut hankinta KIITOS! t: saini ja karel

***

Kastroitu uros, noin 5v.

28.3.2011 Karel on n. 5-vuotias pienikokoinen leikattu uroskoira Raplan tarhalla. Karelin omistaja muutti pois ja hylkäsi Karelin. Naapurit syöttivät poikaa kunnes toimittivat Karelin tarhalle.Karel on ystävällinen ja tulee toimeen myös muiden koirien kanssa. Ei hauku paljon tarhalla. Hihnakävely on hieman hakusessa, mutta sitä harjoitellaan.

Karel luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Karel tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Karelista on 200 euroa.