Kallis

Lisätty sivulle: 2007-04-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kallis
3.12.2008 Kalliista tuli enkeli.

Kallis lensi tänään koirien taivaaseen. Vanhan pappamme takajalat eivät enää kantaneet, ja kahden päivän pohdinnan jälkeen katsoin parhaaksi päästää Kalliksemme menemään. Hautasimme perheemme kanssa Kalliksen kesömökille, missä Kallis tykkäsi kovasti viettää aikaansa. Kiitos tästä lyhyestäkin ajasta Kallis <3 Kaipaamaan jäivät: Perheenjäsenet, koirakaverit ja muut ystävät

***

2.5.2007 Kallis sai kodin Joutsenosta narttukoiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

2.5.2007 Kallis vihdoin kotona!Automatkakin sujui hyvin,ja vanha herramme nukkuikin suurimman osan matkasta.Hieman aistin alakuloisuutta hänessä,mikä kyllä oli tipotiessään kun tapasi toisen koiruksemme:) Hyvin Kallis on tullut toimeen toisen koiramme,kuten myös lastemme kanssa,mikä on ihana asia.Vasta 4 tuntia sitten saavuimme kotiin,ja nähtävästi Kallis on hyvin asettunut taloksi.Pesullakin käytiin pienoisen arastelun kanssa,mutta ompa nyt puhdas herra,ja pesulta tultuaan kieri hullunlailla matollamme,että taisi sitten kuitenkin olla kivaa kun sai puhtaan turkin:) Nyt hän makaa matolla tyytyväisen näköisenä.. Tästä on hyvä jatkaa yhteiseloamme Kalliksen kanssa! Onnellisin mielin kirjoitti:Kalliksen uusi emäntä, Suvi

11.6.2007 Kallis on reipastunut todella paljon, ja huomaa että nauttii elämästään.En oikein osaa sanoa mitään ns.ongelmaa mitä olisi, vaan kaikki on mennyt tosi ihanasti. Kallis on <3 Tänään olikin sitten lääkärissä käynti, ja siellä ei sitten mennytkään mitenkään hyvin..Diagnoosi oli, että Kalliksella on vakava sydänvika ;-( Leikkauksestakin lääkäri puhui ohimennen, mutta sanoi heti perään ettei kannata leikata, että näin aluksi kokeillaan lääkkeillä, koska se ikäkin kun on mysteeri.. Nyt sitten syötetään joka päivä annos sydänlääkettä papallemme. Mahdollisesti jossain vaiheessa jos/kun pahenee, niin sitten verikokeet ym. mahdolliset jatkotoimenpiteet, mutta totuus on että Kalliksemme on vakavasti sairas. Nyt on tehtävä muutos niin ruokavalioon, kuin katsottava, ettei tee liian raskaita lenkkejä.Kallis ei kyllä mitenkään vielä ole oireillut, kun syö ja on suht reipas lenkilläkin, eikä yski, mikä kuuluu taudin kuvaan, mutta siihen kaikkeen on valmistauduttava.. Mutta siinä vaiheessa kun Kallis päätettiin kotiimme ottaakin vanhuudenpäiviään viettämään, niin tietty olimme jo ajatelleet, että mitä vaan voi ilmetä, kun vanha herra hän on. Päivä kerrallaan nyt elellään, ja ilmoittelen taas miten Kalliksemme voi.

19.5.2007 Vanha herramme voi hyvin, ja on hyvin sopeutunut elämäämme. Vielä kun saadaan paino nousemaan, kun aluksi ei oikein ollut ruokahaluja, mutta nyt syö oikein hyvin. Luottamuskin on syntynyt Kalliksen, ja perheemme välille. Metsälenkilläkin voi huoletta pitää ilman hihnaa, koska kulkee kiltisti vierellä. Koirakavereitakin on saanut lisää ystäväni rottweiler-uroksesta, ja siskoni seiskarinkoira-nartusta.Tulee hyvin toimeen vastaan tulevien koirienkin kanssa. Taisipa yksi päivä rakastua vanhaan kultaseennoutajaan kun lenkillä tuli vastaan. Pysähtyivät nuuskimaan toisiaan, ja eihän heitä meinannut enää erilleen saadakkaan:) Mökkeilystä tykkää myös aivan älyttömästi, ja mökille saavuttuaan etsii mukavan pusikon/heinikon, ja heittäytyy selälleen tassut taivasta kohti- asentoon :D Että tämmöisiä kuulumisia täältä Joutsenosta!

***

Uros, noin 10v.

Kallis oli ystävällinen ja reipas vanhempi pieni uroskoira. n.35 cm, joka on ollut tarhalla jo pidempään.

Kallis luovutetaan tunnistusmerkittynä ,rokotettuna ja loisläähdettynä ja sillä on lemmikkipassi. Kulukorvaus Kalliksesta on 50 euroa. Uusi omistaja hakee Kalliksen tarhalta yhdistyksen avulla.