Kalju (nyk. Kahil)

Lisätty sivulle: 2012-10-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kalju (nyk. Kahil)
23.5.2023 Kahilista tuli kissaenkeli.
***

4.5.2013 Kalju sai kodin Helsingistä!***

Kuulumisia kodista:

1.10.2014 Kuvaterveisiä Kahililta!

26.10.2013 Kuvaterveisiä valjasulkoilusta nauttivalta Kahililta.

6.7.2013 Kahilin kanssa on mennyt hyvin, se on pirteytynyt todella paljon ja turkki kiiltää. Väsyneisyydestä ei ole enää jälkeäkään, enemmänkin saa olla perässä katsomassa, ettei se tee tihutöitä. :D

17.5.2013 Kuvaterveisiä Kahililta!

***

Leikattu uros, aikuinen

5.4.2013 Kalju on kaikkea muuta kuin kalju ja huomio kiinnittyy siihen pakostikin komean ja karvakkaan ulkomuodon takia. Kalju näytti ottavan elämän melko lungisti kissatilassaan. Kalju saattaa kuitenkin toisinaan läppäistä ihmistä, jos ihminen menee harjaamaan vaikkapa hänen vatsakarvojaan. Uuden omistajan tulisi olla kiinnostunut turkinhoidosta, koska sitä pojalla riittää.

27.1.2013 Kalju on oikein mukava ja sosiaalinen kissa! Se tykkää niin silittelystä, rapsuttelusta, kuin sylittelystäkin. Kalju oli hieman varovaisen oloinen, sillä samassa huoneessa oleva Papa-kissa sitä hieman komenteli halutessaan kaiken huomion itselleen. Kalju voisi sopia esimerkiksi kivan tyttökissan kaveriksi tai saattaisi nauttia elosta ihan ainokaisenakin. Kaljun turkki kaipailee kampausta ja laadukas ruoka varmasti saisi turkkiin hieman eloa.

15.12.2012 Kaljulle lisätty toipilaskuvia, Kalju on siis juuri tullut kastroinnista ja vielä hieman nuokkuu allapäin. Kalju on todella komea ja upean värinen kissa!

12.12.2012 Kalju köllötteli hieman kiukkuisena toipilas häkissään, Kalju ei ollut kovin ilahtunut kastroinnistaan. ;) Kalju antaa kuitenkin hyvin käsitellä itseään ja on kovin hellyydenkipeä.

27.9.2012 Kaljua on kyllä nimellä paiskattu :D Kalju on nimestään huolimatta todella komea iso punainen pitkäkarvainen herrasmies! Kaljulla on ollut koti, mutta kylällä puhutaan Kaljun omistajan sairastuneen ja kuolleen sairaalassa. Omistajan perilliset eivät kissaa halunneet ja Kalju on ollut jonkun aikaa yksin ulkona oman onnensa nojassa, joku ystävällinen naapuroston mies oli toimittanut Kaljun tarhalle.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle