Kaara (nyk. Misu)

Lisätty sivulle: 2008-03-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kaara (nyk. Misu)
21.10.2010 Misu rakas lähti enkeliksi vakavan sairauden vuoksi.

***

16.7.2008 Kaara sai kodin Paimiosta

***

Kuulumisia kodista:

17.1.2010 Misu edelleenkin pitää koirista enemmän kuin kissoista, mutta leikkii kyllä Pikkisen kanssa hurjasti, kun vaan on sillä päällä. Välillä on jo heti aamulla sen verran ärrinmurrin, ettei Pikkinen mene lähellekään. Ei tappele Pikkisen kanssa, mutta murisee ja sitten meneekin koirien kanssa touhuamaan. Nirsonlainen kattimus on ja aika hoikassa kunnossa.

***

LEIKATTU NAARAS, noin 6kk

1.6.2008 Kaara kotoisasti Misu nimeltään, on aivan ihana, (olen hakenut kauan sanaa millä kuvata tuota ihanuutta), eli jos Misu olisi ihmisenlapsi voisi sanoa, että tuo on pikkuvanha. Leikkii ihmisen ja sopivan koiran kanssa, mutta ei ole mikään ylivilkas eikä leiki kauan vaan mielummin seurustelee ihmisen kanssa rauhallisemmin.

Misu hakee hyvin rauhallista kotia, jossa ei ole aivan pieniä lapsia. Kiltti koira/kissa sopii tytölle hyvin seuraksi, mutta Misu ei kaipaa toista eläintä kunhan ihminen leikkii jonkun aikaa ja ennen kaikkea silittelee paljon. Misu ei reuho eikä riehu leikkiessään, mutta rakastaa kun ihmisellä on joku lelu kädessään ja liikuttelee sitä, tosin mielummin kuitenkin enemmän haluaa “neuloa sylissä”. Misu on leikattu, rokotettu,madotettu. Misua ei luovuteta perheeseen missä on pieniä lapsia tai nuori energinen koira/kissa. Misun paras koti olisi rauhallinen, ehkä vanhempien ihmisten seurana, eikä Misu välttämättä kaipaa toista kissaa/koiraa seurakseen.

3.4.2008 Kaaran varaus peruuntui, kun katsojat ihastuivatkin Baltasarin rauhallisuuteen ja leveisiin kollinposkiin. Suloinen ja kiltti Kaara on, eikä mikään “hirmumyrsky” vaikka leikkisä onkin.

26.3.2008 Kaara on tosi sosiaalinen ihana sylikissa ja koiriin tottunut. Kaara on steriloitu. Toiselle kissalle vähän näyttää kaapin paikkaa, ainakin toistaiseksi. Kaaraa ei voi kuvailla muilla sanoilla kuin, aivan ihana. Kaara on Paimiossa.