Kaapo

Lisätty sivulle: 2013-08-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kaapo
7.8.2013 Kaaposta tuli enkelikissa.

Kaapo katsottiin parhaaksi lopettaa, sillä Kaapolla oli vaikeat hengitystieoireet ja muutoinkin kovin flunssainen. Lääkekuuri toisen perään ei kuntoa muuttanut paremmaksi, joten eläinlääkärin suosituksesta Kaaposta tuli pieni kissaenkeli.

***

Urospentu leikataan, noin 15 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

4.8.2013 Kaapo on pentueen seurallisin ja uteliain kaveri. Syö hyvin, käy hiekkalaatikolla niin kuin isot kollit ja leikkii yksin ja sisarusten kanssa. Myös ihmisten seura ja hellitellyt on Kaapolle mieluisia.

Suuresta kissapopullatiosta olevat Mustanaama, Tipri, Kukkis, Rähmis, Kaapo, Marisa, Lumi ja Aliisa ovat sisaruksia (eivät ihan samasta pentueesta mutta samasta perheestä) ja lähtöisin Sulkavalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.