Jussi (nyk. Ainstain)

Lisätty sivulle: 2013-03-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jussi (nyk. Ainstain)
20.10.2014 Jussista tuli enkelikissa selkävaivojen vuoksi. Hyvää matkaa sateenkaarisillalle, siellä ei tarvitse tuntea kipua.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Helsingissä.

14.10.2014 Jussi etsii itsestään riippumattomista syistä pikaisesti uutta kotia ainoana kissana. Jussi ei oikein osaa olla muiden kissojen kanssa, mutta ainoana kissana se on oikein mukava kaveri! Uudessa hoitopaikassa Jussi lähti heti reippaasti, häntä pystyssä, tutkimaan paikkoja ja hoitajan vatsan päällä oli mukava ottaa päivätorkut.

Lisätietoja tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

21.8.2013 Jussi sai uuden kodin ainoana kissana.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.10.2013 Kuvaterveisiä ihmisrakkaalta Ainstainilta, joka on löytänyt uuden lepopaikan tietokoneen kaiuttimen päältä!

4.9.2013 Jussin koutuminen on sujunut erinomaisesti. Luulenpa että entisen pihakissan elämän tärkein juttu oli se, että pääsi tuonne partsille aurinkoon köllöttelemään. Siellä kolli viihtyy ja ‘riehuminenkin’ on loppunut. Luulenpa, että Jussia stressasi reviirin jakaminen toisen kissan kanssa. Energiaa herrassa kyllä piisaa ja pikkuhiljaa tehdään tuttavuutta valjaisiin, josko kohta pääsisi ulos juksentelemaan. Nyt spurtteja otetaan läpi huushollin. Oheisessa pdf-tiedostossa on hieman kuvausta meidän päivärutiineista. :-D Hyvin siis syksy on alkanut ja itse olen tosi iloinen uudesta seuralaisesta elämässäni. :-)

Kuvateksti sarjakuvalle:

Kissan ajantaju on tosi tarkka. Jussi puuhailee rauhassa omiaan yön ja asettuu sängyn jalkopäähän vasta vähän ennen kellon soittoa. Mutta ylös onkin sitten noustava HETI ja aamiainen tarjoiltava välittömästi (oli pyhä tai arki).

Sanomalehdestä voi öisten seikkailujen jäljiltä olla joitain lukukelpoisia osia, mutta mukavin paikka maata sattuu olemaan juuri siinä levitetyn sanomalehden päällä, jota isäntä yrittää lukea.

Ruoka maistuu ja kaikki ruoka kiinnostaa riippumatta kenen suuhun se on menossa. Lehtipihvi raakana on erityinen herkku, mutta kalat ei oikein maistu. Kun ruoat nautitaan samanaikaisesti, niin isäntäkin saa muutaman suupalan syödä rauhassa.

TV:n ääreen heittäydytään yhdessä ja silloin kolli muuttuu kehrääväksi karvapalloksi ja sylikissaksi – hetkeksi..

Ja jokainen kissan ottaja tekee sopimuksen Rekku Rescuen kanssa kissan hoidosta: ”kunnes kuolema meidät erottaa”.

***

Leikattu uros, aikuinen

28.6.2013 Jussi etsii kiireisesti uutta kotia, sillä se ei tule toimeen kissakaverinsa kanssa. Jussi asuu tällä hetkellä Espoossa.

“Jussi on leikkisä ja energinen kollikissa. Se tarvitsee paljon tekemistä ja aktivoimista ja täällä ollessaan sen lempileluja ovat olleet mm. erilaiset kattoon/ovenpieliin ripustettavat lelut sekä leikkitunneli. Tylsistyessään Jussi saattaa alkaa tehdä tihutöitä, kuten repimään papereita, postit kannattaa nostaa heti pois lattialta etteivät ne saa kyytiä.

Sylissä Jussi tykkää olla omilla ehdoillaan, se tulee syliin kun itse haluaa, muuten esimerkiksi nostettaessa se saattaa purra. Silittelystä se pitää tiettyyn pisteeseen asti, ja masun rapsuttamista se voi pitää leikkiin haastamisena, jolloin silittäjä voi saada hampaasta tai kynnestä.

Jussi on oikea herkkusuu, ja omia ruokia ei kannata jättää hetkeksikään valvomatta. Jussi on jäänyt täällä kiinni ruoan varastamisesta ja on saanut saaliikseen mm. suklaakeksin, tomaatin, viinirypäleitä…

Jussi ei tullut toimeen toisen kissani kanssa ja siksi joudun luopumaan siitä. Yksin ollessaan Jussi on rauhallinen, joskin leikkisä, mutta tyttökissani kanssa se muuttui villiksi ja aggressiiviseksi. Siksi uskon että Jussi sopisi paremmin kotiin, jossa saisi olla ainoa kissa.

Vessanpöntön kansi kannattaa muistaa pitää kiinni, sillä Jussi juo sieltä! Muuten se on ollut täysin sisäsiisti, ja tulee omistajan kotona ollessa ilmoittamaan kovaäänisesti, kun vessalaatikko kaipaa siivousta.”

Kulukorvaus kodinvaihtajasta on 60 €.
Uusi omistaja tekee kissasta luovutussopimuksen Rekku Rescue ry:n kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

***

4.5.2013 Jussi sai kodin Espoosta

Kuulumisia kodista:

7.6.2013 Kuvaterveisiä Jussilta, joka oli tehnyt itselleen pedin aamupostista!

***

Leikattu uros, aikuinen

7.4.2013 Lisätty Jussille pari pääsiäisposeerauskuvaa. Jussin uudessa kodissa kannattaa varautua kahvojen uudelleenasetteluun, sillä Jussi osaa avata ovia.

13.3.2013 Jussi on hauska, leikkisä palloposki Valgan tarhalla. Jussi on asustellut kerrostalon pihalla, jossa sitä ruokittiin ja päästettiin kylmillä ilmoilla lämmittelemään. Jussista huolehtinut ihminen muutti pois alueelta eikä Jussille enää löytynyt uutta hoitajaa. Tämän takia Jussi joutuikin tarhalle lokakuussa 2012.

Jussi voisi muuttaa vaikka leikkisän tyttökissan kaveriksi!

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.