Juss

Lisätty sivulle: 2010-06-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Juss
12.11.2015 Jussesta tuli enkelikoira.

***

10.8.2010 Juss sai kodin Harjavallasta.

***

Kastroitu uros

3.8.2010 Moi! Juss’n kuulumisia täältä Harjavallasta, hän oppi heti talon tavoille eli sänky on oiva nukkumapaikka ja sohvasta hän kinaa Petrin ja Mammakoiramme kanssa.

Juss tulee kaikkien kanssa toimeen alkuun oli hankalaa, koska kaukkanarttumme Mamma omistaa melkein koko maailman tai ainakin luulee niin, eikä hän hyväksyisi vieraita koiria reviirilleen, mutta heti toisena päivänä onneksi rupesi sopu löytymään, kun Juss alistui Mamman tahtoon. Nuori herra Myrsky oli tosi innoissaan, kun tuli uusi leikkikaveri ja Vanha Oskumme viis veisaa, hän kai ajattelee, että tuo häipyy ellei hän edes huomaa sitä. Juss kyllä seuraa Oskua tosi paljon, nyt kyllä kotiuduttuaan Myrskystä on tullut myös tuki Juss’ille. Yksinään Juss ei suostu lähtemään lenkille tarvitaan aina koirakaveri hän tarvitsee tukea lenkeillemme aina yhdessä Myrskyn kanssa.

Sisäsiisteys on niin ja näin, kakat hän tekee joko ulos tai pesuhuoneen lattialle, mutta pissat lorahtaa vaikka minne, ulkoa on tosi kiire sisälle pissalle…

Juss pitää tosi paljon lapsista, tyttäremme on tärkein ihminen perheessä Juss’ille, johtuisiko se siitä, että siellä Raplassa koiria hoiti varmaan paljon tyttäremme ikäinen? ja kokoinen tyttö.

Virtaa tuntuu riittävän ja uteliaisuutta ja leikkisyyttä. Lenkillä Juss ei vedä ollenkaan hihnassa, ei välitä autoista, moottoripyöristä, mopoista, vieraista ihmisistä eikä toisista koirista, eli ainakin tässä vaiheessa tosi ihanne lenkitettävä. Sekä hän on tosi hiljainen ei hauku paljon, sitten kun hän yhtyy toisten koirien haukkukuoroon ääni on todella kumean kova, mutta hän todellakin haukkuu HARVOIN ja silloinkin hän on yhtynyt kuoroon!

31.7.2010 Juss tuli hoitokotiin Satakuntaan. Lisätietoja Juss-pojasta kun hoitokoti on tarkemmin tutustunut siihen. Juss on kastroitu. Ikää sillä on tällä hetkellä puolisen vuotta, Juss on rotevan saksanpaimenkoiran kokoluokkaa, ystävällinen, hieman ujo poika.

***

30.6.2010 Juss, Doora ja Lota ovat pentuja, jotka jätettiin korissa koirahoitolan pitäjän pihaan, kun hän oli poissa. Pennut ovat tällä hetkellä Raplamaalla Virossa. Ikää niillä on tällä hetkellä vajaa 5 kuukautta. Sisarukset mahdollisesti myös leikkautetaan ennen omaan kotiin lähtemistä.

Juss on reipas ppoika, josta kasvaa aikuisena suurehko. Pennuissa on ainakin saksanpaimenkoiraa, joten niistä tulee aktiivisia ja toimeliaita. Sisarukset tarvitsevat siis kodin, jossa ollaan valmiita panostamaan koiran kasvatukseen sekä jaksetaan liikkua riittävästi. Näitä pentuja ei suositella ensimmäiseksi koiraksi eikä myöskään kotiin, jossa ei ole riittävää kokemusta tämäntyyppisistä koirista.

Kulukorvaus pennusta on 200 euroa. Se sisältää lemmikkipassin, mikrosirun, nelos- ja rabiesrokotteen, kastroinnin sekä loishäädöt. Juss on tuotu maahan edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten maahantuontisäädöksiä noudattaen, ja siitä on ilmoitus Eviraan ja Traces-järjestelmään.