Juss (nyk. Igor)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Juss (nyk. Igor)
17.12.2009 Igorista tuli koiraenkeli.

Ikäväkseni joudun ilmoittamaan, että jouduin tänään (17.12.2009) laskemaan Igorin vehreämmille niityille. Igorilla rupesi olemaan takapään kanssa ongelmia josta johtuen liikkuminen oli vaivalloista, miltein mahdotonta. Kokeilimme lääkitystä, mutta siitä ei ollut apua. Onneksi kuitenkin Igori eli pitkän ja hyvän elämän(epäilen että igor oli ainakin 13 vuotias) Ikävä on kova.

***

16.12.2002 Juss sai kodin Suomesta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Igor tuli meille 16.12.2002 lumisateisena maanantaina. Igorin oikea nimi oli Juss, mutta nimi meni heti vaihtoon. Yksi Jussi talossa riittää! Ois ne naapuritkin saattaneet ihmetellä, kun meillä ois huudettu: “Jussi! Elä nylkytä sitä Sasaa!” Eli meillä oli heti ristiäiset… Koira oli niin Igorin näköinen, että siitä tehtiin IGOR.

Igorilla oli tullessaan korvatulehdus, joka saatiin heti hoidettua korvatipoilla. Muuta tulehduksellista ongelmaa ei oo ollu EIKÄ TULE!

Hieman jännitti miten meidän yli viisivuotias bokserinarttumme Sasa hyväksyy uuden perheenjäsenen… Mutta turhaan jännitettiin! Ne on parhaita kavereita keskenään. Muutamat rähinät luusta ja ruuasta ja se oli siinä. Nyt ne nukkuu, istuu ja lenkkeilee vierekkäin, toista ei silmistä lasketa…

Ruoka on Igorille maistunu alusta asti tosi hyvin. Ekana iltana ja yönä sillä oli maha ihan kuralla, mut sen verran fiksu koira oli, että herätti yöllä:” Nyt ois päästävä ulos!” Aamulla oli semmonen aromi huoneilmassa, että olimme ihan varmoja piileskelevästä liukumiinasta… Mutta vaikka kuinka etsimme, ei löytynyt. Suolikaasut olivat vaan pilanneet huoneistomme ilmatilan TÄYSIN!!! Ja se piereskely vaan jatkui ja jatkui… Ei se paha haju, mut silmiä kirveli ja varpaankynnet halkeili! ONNEKS viikossa siihen hajuun joko a) tottui, tai b) se loppui! Joulukinkut ja lahjat maistu oikeen hyvälle! Ja se alkaa näkyä… Igor painoi tullessa 25 kiloa. Nyt kuukausi myöhemmin kiloja on jo kolmekymmentä! Samalla on laihdutettu Sasaa, ku sillä tuppas tuo elintasokumpu kasvamaan mahan puolella… Eli toinen lihoo ja toinen laihtuu!

Kas “Igor ei saanu aru soome keelest” eli ei ymmärtänyt suomea ja me ei osata eestiä… Ja vielä nimen vaihto siihen päälle. Ihme ettei Igor stressanut yhtään! Nyt suomenkieliset käskyt alkavat jo olla hallussa, jos niitä viitsii totella…! Sasasta otetaan mallia, ja homma hoituu. Opetellaan käskystä luoksetuloa, jotta voisivat molemmat kirmata ilman hihnaa tuolla metsässä!

Päivääkään emme vaihtais, emmekä luopuis Igorista IKINÄ! Paitsi sen palleista… Kaikki on menny tosi hyvin ja paljon paremmin ku ootettiin! Igor on antanu meidän huusholliin paljon iloa ja naurua!

Terveisiä Kuopiosta!Toivottelevat Jussi, Jenni, Sasa ja Igor

P.S. Lisää kuvia tulee, ja kuulumisia kanssa!