Jusa

Lisätty sivulle: 2009-03-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jusa
20.4.2009 Jusasta tuli tarhalla enkeli.

Se kipuili kovasti takapäätään joten oli parempi päästää ihanuus pois :(

***

Jusa, Reg 12177, on n. 2-vuotias uros joka odottelee omaa kotiaan Tallinnassa.

11.3.2009 Päivän vilkkaimpaan aikaan Jusa hyppii, pomppii, kiertää, ja remuaa häkissään. Ajattelen että eihän tuommoista voi edes ulos viedä. Illemmalla kuitenkin Jusa on rauhallisempi ja päätän yrittää, ainahn pojan saa takaisin häkkiin.
Lenkille lähtö onkin melko rauhallinen tapahtuma Jusan kanssa. Se antaa kiinnittää hihnan hienosti kaulaansa ja alku höyryjen jälkeen se kävelee hihnassakin mukavasti.
Viemme pojan leikkiaitaukseen ja yllätyksekseni Jusa tyytyy hääräämään allekirjoittaneen ympärillä. Se etsii miellellään lumesta nameja ja tarjoaa reippaasti istumista kera tiukan tuijotuksen kun namit ovat vielä kädessäni. Se hoksaa myös nopeasti että nameja löytyy lisää repustani ja Jusan nenä käykin välillä omatoimi vierailulla namipurkilla. Lelujen perässä poika hiukan jolkottelee mutta ei ainakaan tällä kertaa niistä intoutunut. Namittelun jälkeen huomaan saaneeni Jusasta pienen varjon joka kulkee perässäni häntä komeasti pystyssä :D
Käymme vielä lyhyellä kävelyllä illan päätteeksi ja Jusasta kuoriutuu vain enemmän ja enemmän esiin mukavan leppoisan oloinen kaveri.
Jusa on odotellut kotiaan tarhalla jo joulukuusta asti ja tämä voi ainakin osittain selittää Jusan häkkikäyttäytymisen.
Jusa on n. 60-65cm korkea.
Jusan tulevassa kodissa voisi olla narttukoira poikaa odottamassa.
Jusalle haetaan kotia jossa ollaan motivoituneita kouluttamaan poikaa ja tarjoamaan sille myös aivojumppaa mukavia lenkkejä kuitenkaan unohtamatta.

Uusi omistaja hakee Jusan Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Jusan kulukorvaus on 120 euroa ja se sisältää rokotukset, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistumerkinnän. Jusan mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi