Julius

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Julius
15.2.2007 Juliuksesta tuli koiraenkeli.

***

30.1.2007: Julius etsii uutta kotia!

Etsin hyvää kotia omakotitalosta/maalta 11-vuotiaalle kiltille ja lapsirakkaalle Julius-koiralle. Julius on musta sekarotuinen ja keskikokoinen koira, rotuina luultavasti karhukoiraa, schäferiä ja ehkä labradorinnotajaa ja gorkia. Se on kiva lenkkikaveri, jolla riittää energiaa ja innostusta ulkoiluun. Joudun luopumaan siitä, koska se haukkuu ikäväänsä yksinollessaan
(ei riko paikkoja eikä tee tarpeitaan sisälle) eikä kerrostalo ole sille oikea paikka.

Kuulumisia uudesta kodista
2005 Juliuksen kans sujuu ihan hyvin. Ostin sitruunapannan ja on se aika hyvin tehonnut. Haukkuminen on muutenki vähän vähentyny ja Julle on rauhottunu. Pahin haukkukohtaus tulee ku me lähetään molemmat johonki, nimenomaan illemmalla. Ja jos ulkoa kuuluu ääniä ni useimmiten se haukkuu. Aamulla töihin lähtiessä se ei hauku, on jo tottunu tilanteeseen. Käytöstapoja kyllä pitää vielä harjotella, ottaa esim. heti ruokaa pöydän reunalta jos vaan ylettyy ja silmä välttää…rähinöitä koirien kesken ei oo enää ollu pitkään aikaan. Julius kyllä varoo narttua jonki verran. Kissasta se ei enää paljon välitä, mut silti vielä joskus lähtee sitä ajattamaan. Eli eiköhan tilanne tästä rauhotu entisestään ku se vielä oppis olemaan haukkumatta yksin ollessaan ja varmistuis siitä et me kyllä tullaan aina takaisin.

T:Elina

Julius sai kodin Kirkkonummelta syyskuussa 2005.

***

21.8.2005 Kävin tänään katsomassa Juliusta hoitolassa. Minusta Julius oli kaukana arasta koirasta. Poika juoksi iloisena vieran ihmisen syliin, rapsutuksia ja silityksiä hakemaan. Palkkioksi hellimisestä poika nuoli koko kasvot märiksi. Hoitolan omistaja kertoi, että Julius tulee siellä hyvin toimeen toisten koirien, sekä narttujen että pienempien urosten kanssa. Mikään rähisijä se ei todellakaan ole. Sain myös huomata, että poika on huomattavasti pienempi, kuin kuvittelin. Labbiksen kokoinen, tosin painoa löytyy varmaankin sen sakemanniuroksen verran :) On ollut Julius ruoka-aikana kotona. Todella iloinen ja avin koira, harvoin näin sosialiseen pakkaukseen törmää. Sulatti todellakin sydämeni. Julius on sekarotuinen, mutta ainakin labbista siinä on, luultavasti myös karhukoiraa. Julius haukkuu jonkin verran, mutta mikään räksyttäjä se ei ole. Lopetti haukkumisen, kun sitä komensi. Mutta kerrostalo ei sille varmasti paras mahdollinen paikka ole, jo pelkästään hyvin paksun, hyvin pehmeän, turkin vuoksi. Sisällä Julius mieluiten nukkuu pöydän alla tms. rauhallisessa paikassa. Vaikka vauhtia löytyy, niin poika tuntui suhtautuvan kaikkeen sellaisella vanhemman koiran arvokkaalla asenteella ja viisaalla katseella. Vetää hiukan remmissä, mutta flexissä osaa mennä nätisti.

Kaikinpuolin mainio pakkaus, joka sai heti hymyn huulille. Paksu, pörröinen, iloinen ja kuunteleva. Joukko sanoja, jotka kuvaavat tätä hurmusia hyvin. Puolen tunnin tutustumisen jälkeen poika oli jo lähdössä mukaan häntä heiluen. -Sanna

Julius, 10-v etsii nopeasti uutta kotia. Julius on valko-musta väritykseltään,pääväri musta, uros. Kokoakin löytyy saksanpaimenkoiran verran. Arka, mutta ihmisystävällinen. Julius on asunut omakotitalossa, tykkää olla ulkona, varsinkin ihmisten kanssa. (ei siis pelkästään ulkokoirana). Ja tykkää pitkistä kävelylenkeistä. Reipas ja iloinen koira, tällä hetkellä koirahoitolassa, jossa tulee toimeen muiden koirien kanssa. Tykkää silitelystä ja rapsuttamisesta. Ei ole asunut pienten lasten kanssa, mutta on ollut lasten kanssa tekemisissä.

Julius EI OLE ongelmakoira, vaan joutui hoitolaan omistajan kuoleman takia.
Yhdistys haluaa ostaa Juliukselle aikaa hoitolasta, joka on sille vuosien ajalta tuttu ja turvallinen ympäristö. Juliuksen hoito maksaa hoitolassa paljon. Voit ryhtyä Juliuksen kummiksi ja tehdä avustuslahjoituksen pojan hoitokulujen kattamiseksi Rekku Rescue ry:n tilille. Viestiksi oma nimi ja Julius. Kiitos.