Joulun Pisara (nyk. Pisara)

Lisätty sivulle: 2011-12-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Joulun Pisara (nyk. Pisara)
28.5.2021 
Pisarasta tuli kissaenkeli sen sairastuttua syöpään.
***
10.2.2012 Joulun Pisara vei kotihoitajansa ja kissakavereidensa sydämet, joten hoitopaikasta tuli sille ikioma koti.***

Kuulumisia kodista:

16.5.2013 Pisara ei ole enää laisinkaan ujo vaan vieraitakin tullaan moikkaamaan ja joidenkin syliin jopa kiivetään kiehnäämään. Pisara on kooltaan pieni tyttönen, jolla on suuri sydän. Pisaralla on tapana käpertyä iltaisin jalkoihini nukkumaan, ja aamuisin tulla herättämään näykkimällä minua nenusta ja puskemala voimalla naamaani, mamman mussukka. Lisätty uusi kuva.

17.2.2012 Pisara pikkuinen oli se puuttuva palanen laumastamme ja Sissin kauan kaipaama pikkusisko, jota saa helliä ja halia. Pisara on reipastunut hurjasti ja on veikeä pikkuneiti. Ihasteltavaksi muutama kuva kaunottaresta omassa kodissa :)

***

Naaraspentu, noin 12vkoa (jouluna 2011), kotihoidossa Helsingissä

29.1.2012 Joulun Pisaran sisarukset ovat jo lähteneet omiin koteihinsa, missä luuraa tämän suloisen kehruukoneen oma koti?

Joulun Pisara on oikein hellyyttävä pikkukissa, joka nukkuu yöt kainalossa, pussailee, puskee ja kehrää hurjan paljon. Ihmisten äkkinäisiä liikkeitä ja lähestymistä neiti vielä kumminkin ujostelee, ja yleensä poistuu paikalta ennen kuin sen saa syliin. Jos Pisaran onnistuu syliin samaan, alkaa kehräys kuulumaan nopsaan ja pikkuinen selvästi nauttii sylissä olosta.

Joulun Pisara tahtoo kotiin jossa ymmärretään hänen ajoittaista ujouttaan, ja jossa on reipas kissakaveri turvana.

24.12.2011 Pienet, pörröiset ja pehmoiset joulun pennut Utu, Kaste, Sumu ja Pisara saatiin onnekseen ulkoa pakkasten tieltä talteen ja kotihoitoon kasvamaan luovutusikäisiksi, ja pikkuisista onkin tullut aivan hurmaavia hurisijoita!

Joulun Pisara on hieman ujompi tyttö, mutta kiltti ja suloinen sekä sisarustensa tapaan kovin kehrääväinen pieni. Pisara on kova pesemään ja hoitamaan sisaruksiaan ja osansa tästä huolenpidosta saa myös silittelijät ja sylissä pitelijät :)

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun