Josef

Lisätty sivulle: 2008-07-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Josef
06/2009 Josefista tuli enkeli.

***

23.8.2008 Josef sai kodin Helsingistä.

***

Josef on n.6- vuotias uros Tallinnan Loomande Hoiupaikissa. Se on löydetty 20.6.

27.7.2008 Tarhalla Josef on osoittautunut erittäin lapsiystävälliseksi. Josef löydettiinkin ystävänsä kanssa lastentarhan pihalta ja myös Josefin Suomessa oleva ystävä on osoittautunut erittäin lapsirakkaaksi. Pojat ovat siis mitä ilmeisemmin asuneet lapsiperheessä, joten sellaisesta voisi Josefin tuleva koti myös löytyä:)

14.7.2008 Josef löydettiin toisen vanhemman uroksen kanssa yhdessä. Pojat olivat ystäviä, ainoastaan ruuasta heille tuli riitaa. Eikä ihme: molemmat ovat todella laihoja, kylkiluut ovat selkeästi esillä. Josefin ystävä lähti jo omaan kotiinsa Suomeen, mutta Josef odottaa tarhalla vielä sitä omaa ihmistä. Pojat ovat saattaneet olla vahtikoirina yhdessä, ainakaan heistä ei ole kunnolla huolehdittu.

Onkin ihme, miten uskomattoman hyväluonteinen Josef on. Poika ei vedä lainkaan hihnassa, hänen kanssaan lenkkeily on siis erittäin miellyttävää. Josef myös pitää kovasti ihmisistä ja häneltä saattaa saada pusun, jos toisenkin. Josef vaikuttaa erittäin tasapainoiselta koiralta laihasta olemuksestaan huolimatta, hänellä ei ole tarvetta rähjätä muille koirille eikä hötkyillä turhia. Josef tuntuu olevan omalla tavallaan vaatimaton, hyväkäytöksinen ja terveen itsetunnon omaava poika.

Josef on luultavasti hyvin pitkälti saksanpaimen koiran ja dobermannin sekoitus. Poika hakee siis kotia, joka tietää pärjäävänsä pojan kanssa sittenkin, jos kotioloissa oma tahto ja vaatimukset nostavat päätään.