John Doe (nyk. Hodir)

Lisätty sivulle: 2012-10-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

John Doe (nyk. Hodir)
26.7.2016 Hodirista tuli enkelikoira vanhuudenvaivojen vuoksi.

***

5.12.2012 John Doe sai kodin Oulusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.4.2013 Kuulumisia täältä Oulun korkeudelta. Hodirilla arki sujuu oikein mukavasti ja on päässyt jo muistuttamaan omistajiaankin ulkoiluaikataulusta kun on sunnuntaiaamuna nukuttu herätyksestä ohi :)

Kävimme Hodirilta poistamssa tässä kuussa vasemmasta silmästä tulehtuneen talirauhasen joka hankasi silmää. Leikkaus meni hyvin ja Hodir ei hommasta turhia stressaillut. Hieman tuotti haasteita aluksi kulkea oviaukoista tötterö päässä :) -Juha ja Jaana sekä Freya ja Hodir

5.1.2013 Erittäin hyvin on mennyt Johnin kanssa (Käytämme kutsumanimeä Hodir). Hodir on kotiutunut hyvin ja arkielämä sujuu jo mallikkaasti. Ruoka maistuu ja Hodir tulee meidän toisen koiramme, Freyan kanssa hyvin toimeen. Sisällä Hodir tykkää nukkua sohvalla jonka olemme antaneet koirien käyttöön. Lenkkejä olemme hitaasti pidentäneet ja lisäksi olemme käyneet koirapuistossa, jossa Hodir on nauttinut juoksentelusta ja toisten koirien kanssa leikkimisestä. Hodir tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja olemme käyneet kyläilemässä kaverien koiria tapaamassa. Hodirista on tullutkin oikea suosikki kyläilykoira loistavan luonteensa ansiosta.

Turkki on kasvanut hyvin ja karvan laatu tuntuu erinomaiselta, ainakin osittain jatketun lohiöljyn syöttämisen ansiosta. Lisäksi heikot lihakset ovat alkaneet voimistumaan ja juokseminenkin alkaa sujua paremmin. Lisäksi ihan yleinen ketteryys on jo nyt parantunut.

Olemme kouluttanut Hodirille uutta nimeä ja luoksetuloa, joka alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan. Tästä jatketaan sitten perinteisten hyödyllisten istumisen ja maahan menon merkeissä :) – Juha ja Jaana sekä Freya ja Hodir.

***

Kastroitu uroskoira, noin 2v.

29.10.2012 John Doe on kaksivuotias kadulta löydetty keskikokoinen uros Tallinnan tarhalla. Kukaan ei ole koiraa kaivannut. John Doe on arka ja ujo, mutta ei agressiivinen. John Doen turkki oli aivan takkuinen. Tarhalla on nyt ajettu turkki pois ja poika on pesty. Pois ajettu huono turkki painoi 6 kiloa. John Doe on kuvassa kuin tuhkasta noussut “Fenix lintu”. John Doe kastroidaan ennen luovutusta uuteen kotiin.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta koirasta on 250 euroa.