Jessie (nyk. Jessi)

Lisätty sivulle: 2008-03-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jessie (nyk. Jessi)
20.8.2012 Jessistä tuli enkeli

Hei, tämän viestin kirjoittaminen on vienyt meiltä liian kauan. Ikäväksemme ja suruksemme meidän täytyy ilmoittaa, että Jessi-kissaa ei enää ole. Jessi jouduttiin lopettamaan eläinlääkärillä Tampereella 20.08.2012 äkillisesti
pahentuneen munuaisvian takia.

Jessi voi meillä oikein hyvin. Jessillä oli siskot Mimmi ja Sira, nukuttiin yhdessä auringossa ja telmittiin sohvalla. Jossain vaiheessa Jessi alkoi nuolla meidän betonista parvekettamme. No, me mietimme, että Jessillä on varmaankin jokin sortin vitamiininpuutos. Syötimme Jessille vitamiineja ja tila näytti paranevan, kunnes yhden viikonlopun aikana Jessin tila meni hyvästä surkeaan. Jessi eristäytyi muista ja oli hyvin unelias, sunnuntaina Jessi oli enää kylpyhuoneessa ja läähätti. Maanantaina oli liian myöhäistä. Kokeiden ottamisen jälkeen eläinlääkäri kehotti meitä valmistautumaan pahimpaan. Jessin munuaisarvot olivat kolme kertaa normaalia korkeammalla ja kissa lähinnä nukkui ja voi pahoin. Yhteisellä päätöksellä päätimme Jessin antaa nukkua pois 20.08.2012

***

3.5.2008 Jessie muutti omaan kotiin Joensuuhun

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.5.2008 Heips! Tässä vähän kuulumisia. Jessiellä, kotoisammin Jessillä menee oikein hyvin. Kotiutumisessa ei ole ollut mitään ongelmia. Ruoka maistuu ja leikkiä tekisi mieli vaikka ympäri vuorokauden. Nyt on Jessi saanut kaverinkin. Keskiviikkona kävimme hakemassa pienen kissanpennun tästä lähistöltä. Nimeksi tuli sille Mimmi. Tytöt olivat aluksi vähän vieroksuvia ja sihinöitäkin kuului, mutta nyt jo kaverukset nukkuvatkin vierekkäin. Ohessa muutama kuva tytöistä.

Terveisin: Tuire ja Jyrki

***

Naaraspentu, noin 4kk (huhtikuussa 2008)

22.4.2008 Jessie on pieni! Siis ihan tosi pieni varsinkin veljeensä verrattuna joka on lähes kaksi kertaa tämän hentoisen pikkuneidin kokoinen. Mutta pieni koko ei Jessietä haittaa, se on varsin reipas tapaus ja sitä kiinnostaisi jo kovasti päästä tutustumaan hoitohuoneen ulkopuoliseen elämään. Jessie tykkää myös leikkiä ja sylissäolokin on mukavaa. Tämä huomion hakuinen pikkuneiti saattaisi viihtyä myös lapsiperheessä.

25.3.2008 sisarukset Jessie ja James odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoidossa.

Kertomus: “2,5 kk valkearintaiset raidalliset sisarukset. Tammikuun lopussa katukissa toi 1-kk pennut oman elättäjän- naisen joka on ruokkinut sitä- ikkunan alle ihan kuin lahjoittaisi ne hänelle. Ihme että pennut jäivät eloon koska ilmat olivat todella kylmät. Olihan se emokissa kiltti, piti hyvää huolta lapsista ja kuin aika koitti- ei jättänyt oman onnensa nojaan vain luovutti ne luotettavalle ihmiselle. Mitäs teet- rouva otti pienokaiset kotiin ja korvasi emon.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.