Jasna’s Jewel (nyk. Ewi)

Lisätty sivulle: 2007-03-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jasna's Jewel  (nyk. Ewi)
8/2017 Ewistä tuli koiraenkeli.

***

31.3.2007 Jewel sai kodin Hangosta.

Kuulumisia kodista:

14.12.2008 No hei, “Jewel” alias Ewi on kohta kax vuotias ilopilleri, kauhean kiinnostunut muista koirista. Leikkiä tahtois mut täällä Hangossa päin on koirien keski-ikä kumman korkea ja moni ei ymmärrä Ewin leikkiinpyyntöjä, tosin kavereitakin on vaikka muutimme juuri, niin vanhat kaverit ovat käyneet kylässä riehumassa. Terveenä on pysyny, vaikkakin korvien kanssa muutama ongelma ollut, mutta korvatipoilla on nekin selvitetty.

***

5.3.2007 Sivullamme kotia etsinyt Jasna-narttu synnytti hoitopaikassaan 11 pentua. Pennut syntyivät 7. helmikuuta, 4 pennuista on narttuja; pienokaiset saivat nimikseen Jazzy, Jambalaya, Jewel sekä Joy. Uroksia on 7, pojat ovat: Jackpot, Jojo, Joker, Jovial, Junior, Jupiter sekä Justice.

Jasna on ollut hyvin tunnollinen emä, ja hoivannut pienokaisiaan kauniisti. Tällä hetkellä Jasna on lopettanut imetyksen jo melkein kokonaan ja pennut syövät kiinteää hyvin. Pennut luovutetaan 30.3 – 1.4 viikonloppuna, tapauskohtaisesti sovittuna.

Tiedot pentujen isästä Jasna on pitänyt täysin ominaan, mutta pentujen värityksen perusteella epäillään Virossa niin yleisen saksanpaimenkoirasekoituksen mahdollisuutta.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Pennut luovutetaan kolmeen kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sekä tunnusmerkittyinä. Kulukorvaus on 150 €.

Kotihoitajan kertoman mukaan Jewel on kaikista pienin, mutta pippurisin!