Janne

Lisätty sivulle: 2013-01-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Janne
18.9.2014 Jannesta tuli enkelikoira nivelongelmien vuoksi.

***

7.3.2013 Janne sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

14.2.2014 Moikka! Talvi tuli ja lumi on ollu toosi kivaa, hyppelehtimistä ja piehtarointia lumessa! :) Ollaan saatu kuonopannan avulla tuota hihnakävelyä hallintaan, tosin puistoon kun mennään niin kiire on mitä kamalin! Täytyy nyt tehostaa tuota luokse tuloa, jos puistossa ei ole muita koiria niin ei neiti millään puistosta haluais lähteä, mutta tulee luokse paljon nätimmin sillon kun on muita koiria puistossa. Koirien ohituksissa meillä on myös vielä harjoittelemisen varaa, kun pitäis kaikkia päästä moikkaamaan.

Käytiin malminkartanossa koirasta kotiapulainen kurssilla missä opeteltiin roskien/lelujen keräämistä lattialta koriin, pyykkausta, pallon työntöä kuonolla/keilausta, roskapussin kantamista ym. niitä tässä vähän harjoteltu, ja Janne onkin todella innokas auttamaan mua pyykkaamisessa, nostaa mulle korista ja mä laitan sitten koneeseen kun meillä on päältä täytettävä! :) Pussin kantaminen on vielä ehkä vähän liian vauhdikasta, joten roskia ei olla vielä päästy viemään kun pussi varmaan hajoais matkan varrella, niin täytyy harjotella vielä sitä nätisti kantamista! :)

Pakki oli tossa yhessä vaiheessa löysällä vähän liian useasti, saatiin vähän väliä hakee stomaxii ruoan sekaan, ystäväni joka opiskelee pieneläinhoitajaksi suositteli että vaihdetaan suolistoruokaan, nyt ollaan vaihdettu Hill’siin ja vatsa ei sen jälkeen ole löysällä kertaakaan ollut! :)
Terv. Jenny & Janne

7.8.2013 Meillä on mennyt kesä tosi mukavasti! :) Jannella on paljon koirakavereita ja on alkanut tekemään tuttavuutta miespuolisiin kavereihin ja muutaman kanssa tuleekin jo tosi hyvin toimeen! Ollaan käyty mökillä Jyväskylässä, jossa Janne sai juoksennella vapaana pihalla ja tykkäs tosi paljon. Jannella oli siellä myös kaverina nöffityttö. :)

Janne rakastaa koirapuistossa leikkimistä, pallon perässä juoksemista (tosin tuominen on vielä vähän hakusessa :) ) ja keppejä. Ollaan käyty Tervasaaressa opettelemassa uimista, vesi on vielä vähän jännä juttu. Kannoin aluksi Jannen veteen, että pääsi uimaan sieltä rantaan ja pari kertaa itsekin uskalautui uimaan, muuten lähinnä kahlailua vedessä. Yksinolo jannella sujuu hyvin. Parit kengät on menny kun olin unohtanu piilottaa, muuten Janne jättää kaikki tavarat rauhaan eikä naapurin mukaan hauku tai itke yksinollessa, sanoi ettei ole edes huomannut että tässä asustaa koira. :) Sitten oon ajatellu että otettais Jannen kanssa koirakoulusta sellanen puuhakurssi, missä opeteltais roskapussin kantamista, lelujen keräämistä lattialta koriin, sellasta missä Janne pääsee käyttämään omaa päätään. :)

14.3.2013 Tässä nyt jo viikko mennyt kun hain jannen, meillä on mennyt hyvin! oikeen ihana nuori neiti :) Matka autossa vähän jännitti ja tuli pieni oksennuskin loppumatkasta.. alkuun ohimenevät ratikat ja bussit oli aika pelottavia, nyt aletaan jo tottumaan niihin, mut välillä janne vielä vähän säikähtää niitä. Sisällä ei ole pahemmin haukkunut, kerran kun oli ikkuna auki ja ulkona räksytti toinen koira niin vähän Janne haukahti ja toisen kerran kun naapuri meni aika äänekkäästi kotiin. Ulkona haukkuu joillekin ihmisille välillä. Sisällä janne on rauhallinen ja ulkona riittäis paljon energiaa :)

***

Steriloitu narttupentu, noin 4kk

14.2.2013 Janne saapui ystävänpäivänä Kirkkonummelle kotihoitoon. Janneen voi mennä tutustumaan hoitopaikkaan. Janne on jo steriloitu ja siitä peritään leikatun koiran kulukorvaus 250e

28.1.2013 Janne ja Jasper, Kasper ovat Katin pentuja. Janne on oikein reipas pikkutyttö, josta kasvaa isokoikoinen koira – luultavasti muistuttaa aikuisena todella paljon emo Katia. Janne on oppivainen ja potentiaalisen oloinen koira kotiin jossa etsitään harrastuskaveria. Janne ei ole sisäsiisti ja hihnakäytöstäkin sen kanssa on uudessa kodissa opeteltava.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.