Jalo

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jalo
7.4.2004 Jalosta tuli koiraenkeli

Jalo tervehtyi silmissä, sydämen vajaatoimintaan saatiin lääke ja nesteenpostolääke rauhoitti pikkuisen kuhkot jatkuvalta yskinnältä. Jalon paino nousi kuukaudessa 1,8 kg, se on todella paljon jos ajattelee, että herra painoi kaikessa komeudessaan n. 6 kg. Jalo tervehtyi silmissä. Välillä se innostui leikkimäänkin vähän, sellaisella vanhan koiran arvokkuudella. Eläinlääkäri arvioi Jalon iäksi n. 15 vuotta, silti herra jaksoi olla reipas, iloinen ja ennenkaikkea nautiskella. Kaikki tuntui olevan hienosti, kunnes eräänä aamuna, pikkuinen sankarini ei enään herännyt. Tanskandogit Aino ja Oiva makasivat pikkuisen Jalon sängyn vieressä, päät painettuina. Pikkuinen sydän ei enään jaksanut ja Jalo lensi koiraenkeliksi rauhallisesti omasta sängystään nukkuessaan, vatsa täynnä. Parempaa lähtöä en olisi voinut herralle toivoa.

Lehdet puhkesivat kolmeen suureen koivuun, nyt niillä on tärkeä tehtävä. Ne vahtivat pienen ritarini, Jalon, ikuista unta. Sateenkaarisillalla sen silmät näkevät ja sen on helppo hengittää, juosta ja leikkiä.

Hyvää matkaa pikkuinen, odotathan minua sateenkarillalla? Kaivaten, Sanna

***

2/2004 Jalo tuli suomeen helmikuussa 2004. Koiran turkki oli todella takkuinen ja huopunut. Iho sen alla tulehtunut. Jalolla oli suuri puremahaava hännässä ja paha yskä ja keuhkokuume. Eläinlääkäri epäili myös yleistulehdusta. Jalo on ollut Suomessa nyt 2 viikkoa ja alkaa olla hiukan paremmassa kunnossa. Sen toinen silmä on sokea ja toinen oli pahasti tulehtunut, mutta on nyt jo parempi. Ulkona Jalo kulkee ihan lähellä, ettei eksy :) Sisällä se pääasiassa nukkuu jaloissani. Terv. Sanna ja Jallu