Jakita alias Piipparauta (nyk.Remu)

Lisätty sivulle: 2015-02-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jakita alias Piipparauta  (nyk.Remu)
15.8.2021 Remusta tuli koiraenkeli.
***
28.2.2015 Jakita sai kodinKuvia ja kuulumisia kodista:

12.3.2016 Terveisiä Helsingistä, johon Remu (ent. Jakita) kotiutui hieman yli vuosi sitten. Tarhalla tapahtuneesta ensinäkemisestä asti oli selvää, että vaikka suuri koko hetkellisesti yllätti (vaikka isoa koiraa toki olin koko ajan hakemaan menossakin), on Remu kaikkia rakastava ja itseään edelleen sylikoiran kokoiseksi luuleva fiksu nuori sälli. Ensimmäisenä yönä Remu selkeästi hieman hermoili uutta kotiaan, mutta siitä lähtien ei kotiutumisessa ole ollut pienintäkään ongelmaa ja kaikki on sujunut paremmin kuin olisin ikinä voinut kuvitella.

Vuodessa Remu on selvästi oppinut luottamaan uuteen ikiomaan perheeseensä ja saanut aikuismaisempia piirteitä, sekä lihaa luiden ympärille. Intoa ja energiaa riittää ja kyllä se teiniriiviökin aika ajoin saa vallan, vaikka useimmiten osataan käyttäytyä mallikkaasti. Pitkien lenkkien lisäksi käydään välillä koirapuistoilemassa ja harjoitellaan tottelevaisuutta. Mökillä Remu saa viikonloppuisin juosta vapaana pitkin metsiä ja peltoja, sekä nauttia omien vanhempieni “mamman ja pappan” jakamattomasta huomiosta. Vesi on Remun mielestä ihan ykkösjuttu, ja pieninkin mahdollinen vedentäyttämä kuoppa kelpaa kylpemistarkoitukseen omistajan kielloista huolimatta.

Remu on todella sosiaalinen kaikkia kohtaan ja tulevaisuudessa olisikin ehkä syytä miettiä koirakaverin hankkimista. Kehuja Remu on kovasti ihmisten ilmoilla kerännyt komean ulkomuotonsa ja ystävällisyytensä ansiosta, vaikka suuri koko useita aluksi arveluttaakin. Hihnakävelyssä on vielä hiomista, kun eteenpäin pitäisi päästä vauhdilla ja kaikkia vastaantulijoita olisi kiva tervehtiä, mutta ne on pikkujuttuja koiran sekä omistajan ollessa onnellisia toistensa löytämisestä. Remu ja erittäin tyytyväinen omistaja lähettävät terveisiä koko Rekku Rescuen porukalle. Aurinkoista kevättä ja jaksamista arvokkaaseen vapaaehtoistyöhön!

***

Leikattu uros, n. 1-vuotias.

4.2.2015 Jakita alias Piipparauta on todennäköisesti spk-mix. Olen iloinen kakara, isokoinen, mutta hyvätapainen ja minusta saa vielä hienon ja tottelevaisen koiruuden ja kunnon lenkkikaverin, kunhan annat minulle rajoja ja rakkautta. Kaipaan perhettä jossa olisi jo kokemusta esim. saksanpaimenkoirista. Remmissä osaan kulkea hienosti. Pari pientä hepulia sain kun näin toisen koiran, mutta en vetänyt remmissä vaan piippasin niinkuin kunnon saksanpaimenkoiran kuuluukin. Sain toiselta rekkujen aktiivilta, joka ulkoilutti niitä muita koiria joiden perään piippasin, niin hän alkoi kutsua minua nimellä Piipparauta. Jos olet minulle se oikea perhe/ihminen tiedät mitä lisänimeni taakse kätkeytyy.

Toivon aktiivista kotia. Olen n.65-70cm korkea, mutta kova jakamaan pusuja sekä hakemaan hellyyttä. Soittele varaajalleni niin hän kertoo minusta lisää. Hän tapasi minut 31.1.2015.

Terveisin Jakita alias Piipparauta

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta uroskoirasta on 250 euroa.