Jackman

Lisätty sivulle: 2009-05-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jackman
5/2010 Jackman odotti kotia pitkään, mutta kotia ei löytynyt. Jackmanista tuli koiraenkeli. Hyvää matkaa kultainen koira.

Et leikkinyt enää pennun lailla, olit täynnä aikuisen arvokkuutta. Anteeksi ettemme arvostaneet tätä, ei tuolla puolen tule nälkä eikä ihminen jätä. -HN-

***

Uros, noin 10v.

31.3.2010 Jackman on yli 10 vuotias uroskoira Pärnun tarhalla. Jack on odotellut tarhalla kohta jo vuoden päivät uutta kotia. Olisi totisesti jo tämänkin papan aika päästä omaan kotiin viettämään laadukkaita eläkepäiviä.
Uusia kuvia lisätty.

25.2.2010 Lisätty Jackille muutama uusi kuva.

2.2.2010 Jack yhä vain odottaa.

Jack on hellyyttävä papparainen. Lenkille on toki mukava lähteä mutta kaikista mieluiten Jack painautuu ihmisen kylkeen kiinni ja nauttii siinä rapsuttelusta.
Polly-koiran kanssa Jack tulee hyvin toimeen joten pappa ei varmasti pistäisi pahaksi mikäli uudessa kodissa olisi suht rauhallinen narttukoira tätä herrasmiestä odottelemassa.
Uusia kuvia lisätty.

18.11.09: Herttainen Jack on reipastunut entisestään:) Paappa ei painuu enää piiloon kun astun sen häkkiin sisälle vaan rauhallisesti se tulee luokseni ja painautuu kiinni kylkeeni. Jack haluaa hellyyttä ja läheisyyttä, sitä mitä me kaikki tarvitsemme.
Kissoihin Jack suhtautuu erittäin rauhallisesti ja ystävällisesti joten kissaperheeseen uskaltaisin paappaa suositella.
Uusia kuvia lisätty.

22.10.09: Jackman odottaa yhä kotia Pärnun tarhalla.

Jack painuu piiloon koppiinsa kun astun sen häkkiin sisälle. Saan kuitenkin laitettua papalle hihnan kaulaan ja tälloin Jackiin tulee liikettä. Kyllä pappaa lenkkeily kiinnostaa:)
Narttukoiriin Jack suhtautuu erittäin ystävällisesti, mutta liian energinen koirakaveri ei tätä pappaa enää jaksa kiinnostaa. Mielummin Jack tulee luokseni nauttimaan läheisyydestä ja rapsutuksista.

1.9.09: Lisätty Jackmanille uusi kuva.

16.5.2009: Jackman on aikuisessa iässä oleva saksanpaimenkoirasekoitus, joka etsii eläkepäivikseen hyvää kotia Pärnun koiratarhalta käsin. Jackmanin vaatimuslista ei ole kovin pitkä: huolenpitoa loppuelämäksi ja mukavia kävelylenkkejä. Askel Jackmanilla on vielä kevyt ja mielikin vaikuttaa virkeältä. Jackman on hyvin komea mies, joka ei tee itsestään tarhalla suurta numeroa, se odottaa häkissään taluttajaa hötkyilemättä. Jackman suhtautuu elämään iän tuomalla rauhallisuudella ja viisaudella. Jackmanille etsitään kotia, missä ei ole muita uroksia, rauhallinen narttu voisi mennä, mutta höseltävällä koiraseuralla Jackmania ei haluta rasittaa. Jackman on asunut pitkän aikaa kadulla, missä ystävälliset ihmiset olivat koiraa ruokkineet.
Suhtautumista kissoihin ei testattu.

Uusi omistaja saa tehdä eläkeläistärskyt Jackmanin kanssa Tallinnan satamaan, josta uusi koti Jackmanin noutaa. Luonnollisesti Jackmania voi myös mennä tapaamaan Pärnuun. Jackmanin kulukorvaus on 100 e. Kulukorvaukseen sisältyy EU-passi, rabies- ja kolmoisrokotus, mikrosiru sekä loishäädöt.

(Jackmanistä on videokuvaa, sitä voi kysellä meilillä.)