Irma

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Irma
22.9.2010 Irmasta tuli enkelikoira.

Eilen jouduimme tekemään raskaan päätöksen ja nukuttamaan Irman ikiuneen. Monta ihanaa vuotta saimme viettää Irman kanssa mutta nyt meidän kaikkien yhteinen taival päättyi. Irmasta tuli liian agressiivinen meidän lapsia kohtaan. Kova suru ja kaipuu!! T:Nyyti ja Antti!

***

5.1.2007 Irma sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

13.12.2008 Siitä on lähes kaksi vuotta, kun Irma liittyi perheeseemme. Irma on valpas tallikoira, vapaana saa juoksennella hevostalleilla joka päivä! Jopa vahtikoiraksi voi kehua. Irma nimittäin tulee ilmoittamaan jokaisesta pihaan tulevasta autosta. Ja esimerkiksi vastasyntyneen vauvan itkun tuli omistajalle ilmoittamaan. Irman paras ystäväkin löytyy tallilta: Karma -kissa nimittäin. Irma on vahvan persoonan omaava koira, esimerkiksi jos tallille ei pääse joku päivä juoksentelemaan, niin Irma kyllä osaa kertoa, että hihnan kanssa lenkkeily ei maistu yhtä hyvin. Vuoden 2008 alussa saimme perheenlisäystä, kun tyttäremme syntyi. Irma oli aluksi hieman hämillään tilanteesta, mutta ihmettelyn jälkeen Irma on ottanut perheenjäsenen oikein hyvin vastaan. Irma on viisas ja oppii helposti uusia temppuja ja toimintatapoja. Irma on meidän perheenjäsen! Terveisin Irman perhe

14.1.2007 Irma voi hyvin ja on jo kotiutunut erittäin hyvin ja sopeutunut hevostallille mainiosti. On ollut jo monta kertaa irti tallilla ja on kyllä niin minun perään ettei pästä minua silmistä pois. Olen niin tyytyväinen otokseen. Ihana koira saatiin :) T: Nyyti ja Irma

***

Narttukoira, noin 2v.

Kuulumisia kotihoidosta:

28.12.2006 Irma sopinee hyvin myös lapsiperheeseen, ainakin 7-vuotiaan kanssa tulivat hyvin toimeen. Ja on oppinut leikkimään pallon kanssa. Irma on hieman pyöristynyt, mutta edelleenkin on siro rakenteinen joten hyvin on agility koiraksi sopiva. Tosi älykäs.

2.12.2006: Hei! Olen sirorakenteinen, luonteeltani olen älykäs, mutta myös löytyy temperamenttiakin, sen on myös huomannut minun kotihoitajani. Olen hoidossa tällä hetkellä kerrostalossa, jonne olen sopeutunut hyvin. Olethan vastuuntuntoinen, jolla olisi aikaa vaikka harrastaa Agilitya minun kanssani. Toivomukseni olisi päästä ainoaksi kotieläimeksi, jos olet kiinnostunut minusta niin pirautathan Merjalle, jolta saat lisätietoja minusta.

22.11.2006 Irma on Suomessa kotihoidossa pääkaupunkiseudulla.

4.11.2006 Irma on noin 2-vuotias narttu. Irma on vähän alle polven korkuinen ja muistuttaa jonkin verran kääpiösnautseria. Irma on laihassa kunnossa. Pelkäsi hieman kun menin laittamaan sille pantaa kaulaan, mutta tajusi sitten pääsevänsä lenkille ja lähti todella mielellään pois häkistään. Irma ei tykkää muista nartuista joten ei kotiin, jossa on narttu. Irma on tullut Tallinnan Loomade Hoiupaikkiin 23.10, reknro 3744. Luovutusmaksu Irmasta on 150 euroa.