Iris (nyk. Iiris)

Lisätty sivulle: 2006-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Iris (nyk. Iiris)
29.9.2015 Iiriksestä tuli koiraenkeli.

***

12/2006 Iris sai kodin

***

Kuulumisia kodista:

11.12.2008 Meille kuuluu kiitos kysymästä oikein hyvää – Iiris on aivan ihana kultapakkaus! Mitään ongelmia ei ole ikinä ollut – jos nyt alun ruokavarastelua ei lasketa; corgiperheessä kun ei tarvinut jemmata sapuskoja niin kovin korkealle, niin Iiris käytti sitä muutaman kerran hyväkseen ;-)

Tyttö on kovin nopea oppimaan mitä tahansa uutta asiaa ja tottelee pehmeänä luonteena mallikelpoisesti; komentaminen täytyy myös olla pehmeätä, luonteen mukaisesti. Vieraisiin ihmisiin Iiris suhtautuu edelleen hyvin varovaisesti aivan toisin kuin Osku-corgi-papparaisemme, joka varauksetta rakastaa kaikkia maailman elollisia olentoja variksia lukuun ottamatta…

Iiris on ollut terveenä koko ajan, mitään ongelmia ei ole ollut; juoksut hänellä tosin on kolme kertaa vuodessa. Se lähinnä rasittaa 14-vuotiaan oskun terveyttä :-) Iiris itse ei ole asiasta moksiskaan. Kaiken kaikkiaan elo Iiriksen kanssa on aivan ihanaa; toivotaan vaan monia vuosia lisää. Hyvää joulun odotusta kaikille rekuille! Raili

11.12.2007 Iris toivottaa hyvää joulua kaikille. Lisätty kuva.

13.11.2907 Lisätty Irikselle kuvia kodista.

2.2.2007 Hei, Tyttö on kotiutunut meille hienosti! Osku-corgi ei ollut uskoa nenäänsä, kun tällainen kaunotar meille tuli joulun alla; pihalla piti tehdä kaikki joulujuhlaliikkeet takapotkuilla – vanhakin (12 v.) vielä jaksaa innostua! Iiris ei ollut aluksi yhtä varauksettoman ihastunut, mutta nyt ovat haukut ystävystyneet ja pihalla lumi pöllyää , kun leikiä lyödään! Aluksi Iiris tuntui olevan ihan mamman mussu, vähän hän arasteli perheen miehiä, mutta pikkuhiljaa hän tutustui koko porukkaan, ja nyt häntä heiluu villisti, kun miehet tulee kotiin töistä/ koulusta.

Mitään ihmeempiä ongelmia ei ole ollut, talon hän tutki ensimmäisenä iltana, ja jo ekana yönä nukkui pedillänsä sänkymme vieressä tosi rauhallisesti. Vahvat hermot tuntuu hänellä olevan, kun ei uusia ääniä pelännyt, ei edes ilotulitteita ihmetellyt uutena vuotena. Oppimisen paikka tuli meille ihmisille; talossa kun on ollut 20 vuotta corgeja, niin ruokia ei ole paljon tarvinnut varjella – joulun savukalkkunasta meni varmaan kilon verran sitten parempiin suihin, ja mummot sai ihmetellä ruokapöydässä, kuinka kiltti uusi tyttö on, kun ei kerjää; nukkuu vaan pöydän alla…:-)

Peruskäskyjä on alettu pikkuhiljaa opetella, ja kovin oppivainen tuntuu Iiris olevan. Kaiken kaikkiaan aivan hurmaava kaunotartyttö! Lähetän kuvia haukuista jahka opin uutta digikameraa käyttämään. Kiitos vielä Heidille ja kaikille muille rekkulaisille ihanasta tytöstä! Raili, Marko, pojat ja haukut

***

Narttukoira, noin 5v.

11.12 Reg nro. 3595. Tämä ihana, pieni ja ystävällinen Iris on ollut tarhalla jo 9.10.06 lähtien. Kokoa on noin 40 cm. Iriksellä on ikää arviolta 5 vuotta ja se odottaa tarhalla hiljaisena uutta ja pysyvää kotia.

Iris kulki hihnassa todella nätisti ja huomatessaan ihmisen olevan ystävällinen, oli ikionnellinen saamistaan hyväilyistä ja rapsutuksista. Ulkoaitauksessakin Iris nautti mielummin ihmisen läheisyydestä kuin vapaudesta.