Ipana

Lisätty sivulle: 2015-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ipana
21.9.2015 Ipanasta tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

Ipanalla oli ihana kotihoitopaikka, missä se sai paljon rakkautta ja hyvää huolenpitoa. Huonot eväät elämäänsä saanut Ipsu ehti viettää kotihoidossa monia onnellisia kissanpäiviä, mutta lopulta pienen voimat eivät enää riittäneet taisteluun sairautta vastaan, ja se päätettiin päästää nukkumaan ikiunta. Hyvää matkaa Ipsu!

***

Urospentu (leikataan), synt. 6/2015, kotihoidossa Vantaalla.

1.9.2015 Ipanasta ei tällä hetkellä oteta vastaan kyselyjä.

18.8.2015 Pennut ovat muuttaneet erillisestä hoitohuoneesta elämään kotihoitajan perheen kanssa. Kaikki, mitä ympärillä tapahtuu, on hurjan kiinnostavaa. Pennut ovat sopeutuneet hyvin perheen kissan ja koiran seuraan, joten uudessa kodissa voi olla kissakaverin lisäksi myös kissoihin tottunut koira.

11.8.2015 Kissaneiti Eltsu ja sen velipoika Hans muuttivat Rekkujen kotihoitopaikkaan Vantaalle heinäkuun alussa. Viikkoa myöhemmin porukkaan liittyi eri pentueesta tullut pieni kissapoika, joka sai varsin osuvan nimen, Ipana.

Ipana oli enintään neliviikkoinen tullessaan kotihoitoon. Alun vatsavaivojen jälkeen tästä pikku pojasta on tullut oikein rohkea ja menevä tapaus. Ipanan lempipuuhaa on syöminen. :) Leikit sujuvat mallikkaasti ja vauhtia riittää. Ipana tykkää olla myös sylissä rapsuteltavana.

Ipanan uudessa kodissa olisi hyvä olla toinen uroskissa kaverina.

Kuvissa mukana myös Eltsu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.