Ioni

Lisätty sivulle: 2008-12-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ioni
27.1.2009 Ionista tuli enkeli pitkään jatkuneen giardian vuoksi.

Lääkityksestä ei ollut tytölle tarpeeksi apua joten parhaaksi katsottiin päästää pieni pois.

“Taivaalle syttyy tänä yönä neljä uutta tähteä. Pieniä enkeleitä. Pieniä tassuja. Anteeksi etten voinut auttaa” -Hämy-

***

Narttupentu, noin 4-5kk

31.12.2008 Ioni on tullut tarhalle yhdessä useamman sisaruksensa kanssa. Muutama pennuista saikin jo kodin Virosta mutta neljä sisarusta odottelee yhä kotiaan ja Ioni on yksi heistä. Ioni erottuu porukasta olemalla ainoa vaalea pentu.

Ionin mielestä ihmiset on ihania, sylissa on kivaa ja naaman nuoleminen se vastaa hauskaa onkin. Namitkin kelpaavat kyllä, mutta ne ihmisen rapsutukset on paljon kivempia. Käytävälläkin liikkuu joku: kivaa kivaa kivaa. Ioni onkin siis aktiivinen ja hellyydenkipeä koiraneitonen.

Ionilla, kuten muillakin pentueen koirilla, on syntymätöpöhäntä. Kuten kuvissakin näkyy, vispaa Ionilla vain puolikas häntä mutta se viuhuukin tiuhaan tahtiin :) Ionin tulevassa kodissa voisi olla toinen koira leikkikaveriksi.
Ionille haetaan kotia, jossa sen kouluttamiseen ollaan valmiita panostamaan ja jossa on tarjolla niin rajoja kuin rakkautakin.

Ionin kulukorvaus on 120€. Tämä sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Ionin mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Tuleva omistaja noutaa Ionin Tallinnasta yhdistyksen opastuksella.